Menu

четверг, 5 октября 2017 г.

Завдання № 51. Дари осені

Привіт, друзі!/Здраствуйте, друзья!
У нас перше завдання після канікул і воно присвячене щедрій осені. Ця пора багата на вітамінні дарунки і ми пропонуємо вам зробити затишні роботи з грибочками, гарбузами, запашними яблуками та грушами. Приєднуйтесь!)))/ У нас новое задание после каникул и оно посвящено щедрой осени. Это пора багата витаминными подарками и мы предлагаем вам сделать уютные работы с грибочками, тыквами, душистыми яблоками и грушами. Присрединяйтесь))))
****

 ОЕ (на ваш вибір): овочі, фрукти, ягоди, гриби
  ОЭ(на ваш выбор): овощи, фрукты, ягоды, грибы


Приймаються будь які скрап роботи до 11год 00хв 31 жовтня ./
Принимаются любые скрап работы до 11ч. 00м 31октября.
**********

Надихаюча работа ЗД / Вдохновляющая работа ПД:
elena 
 
 Я живу на півдні України і обожнюю осінню пору року, особливо вересень та початок жовтня, місяці, що дарують нам і цвітіння пізніх квітів -жоржини, айстри, хризантеми, і щедрі на різноманітні плоди, що вражають своїм різнобарв"ям та фактурами. Таке розмаїття - справжнє джерело натхнення. Про це і моя листівка, у стриманих але соковитих кольорах, як і дошка натхнення, із обов"язкових елементів чипборд - гроно винограду та імітація ягід із намистинок та підфарбованих головок льону.


Ladybird 


 Чудові роботи нашої ДК / Замечательные работы нашей ДК:

Увидев наше новое задание, палитру и тыквы, я решила: тыквам таки быть!! А что же делать, если среди материалов нет ничего из обязательных элементов🤔? Разве творческому человеку, который очень сильно, к тому же, любит осень, это помеха😉? Ха-ха!! А вот и нет!! Я нашла цифровой штамп с настоящими дарами осени и с превеликим удовольствием раскрасила его яркими цветами осенней палитры. А вот этот штампик превратил красивую картинку в настоящую открытку!


Евгения Чалык


За окном осень, и у нас в блоге тоже осень:) Вот здесь, на страницах виртуальной книги скраперов, даже как-то радужней краски, да и дождь не капает:)

Взглянув первый раз на задание, не захотелось мне овощей...
Для меня осень - это разноцветные листья, это последние переспевшие ягоды, это серые тучи, и птицы, которые вот-вот улетят на юг.
Ну и моя открытка передает всю гамму чувств, восприятие и ощущение.

Использовала в своей работе как основу Бумагу из набора Wings of butterfly,  листья с золотой каймой - очень интересный штампШтамп "З днем народження",  и очень красивую птицу чипборд 3Д, оттенив ее двойным контрастным эмбоссингом.






Осенью хочется укутаться в плед, взять чашку горячего чая и наблюдать как природа засыпает... Но у нее это получается очень ярко и незабываемо. Вы только посмотрите на наш баннер задания! Именно он вдохновил меня на создание осенней корзиночки-коробочки :) 





Для мене осінь це пора золотого листя, фарб, яблук та ... грибів. 
Ви вже ходили по гриби?! Я ще ні. 
Але я знаю напевне, що цієї осені ми всією родиною вирушимо до осіннього лісу який з радістю порадує нас смачними та гарними грибочками. 
От про один такий гарний, справжній, грибочок і моя листівочка


А штамп-напис з нового релізу дуже гарно задає настрій листівочки.
Затишної Вам осені і не забувайте бути справжніми)))

Люблю осінь... особливо першу її половину, коли дерева в золотому листі, коли сонечко гріє нас своїми промінчиками, проблискуючи крізь павутину... коли щедра пора ділиться з нами своїми дарами.


Використала:
штамп квіти



Здравствуйте с вами Екатерина.
А вот и мои дары осени. 
Открытка ко дню учителя. 

А что еще подарит нам эта осень? 


Дуже смачно їсти соковите яблуко у осінньому лісі)))

Використанні матеріали:




*****
З нетерпінням чекатимемо на ваші прекрасні роботи. Серед всіх учасників буде розіграно приз від скрап-студії "З Любов`ю" та обрано ТОП і ЗД. Наголошуємо на те, що приймаються лише ті роботи, які задовольняють правилам блогу!!!

Правила

  1. До участі в завданні приймаються нові роботи (виготовлені не раніше дати опублікування посту із завданням).
  2. Ваша робота може приймати участь і в інших завданнях. Але не більше трьох і не схожих тематично(наприклад завдання з основним елементом -якщо вимагається в роботі основний елемент то він повинен бути один, а не кілька різних під різні завдання), також не може ваша листівка приймати у двох завданнях по скетчах чи палітрах).
  3. В поточному завданні можуть приймати участь не більше 3 ваших робіт, - це для того, щоб зрівняти шанси з тими, хто виготовив лише одну роботу.
  4. Опублікуйте пост з вашою роботою на вашому блозі чи ЖЖ з посиланням (та баннером якщо він є в пості) на наш блог/завдання, додайте ваше посилання на пост в inlinkz і чекайте на оголошення результатів (Увага! посилання залишайте на конкретний пост а не на весь блог загалом )
  5. Наша команда дизайнерів обере 3 чи 5 кращих робіт. Рендомом обереться переможець завдання з числа усіх учасників (не для всіх завдань - в де-котрих переможці ТОПу стають запрошеними дизайнерами наступного завдання)
  6. Як додати свою роботу в Mister Linky's Magical Widgets:
у полі Your name вкажіть свій нік ЛАТИНИЦЕЮ
у полі Your URL вкажіть посилання на ПОСТ з роботою
і натисніть Enter 
Готово!)))

2 комментария:

  1. Я очень извиняюсь, под номером 2 у меня получилась неправильная ссылка. Если можно, уберите её пожалуйста.

    ОтветитьУдалить