Menu

четверг, 14 мая 2015 г.

Скетч №2.

Привіт, дорогі наші. Доброго вам дня!
З того моменту, як в нашому блозі стартував перший скет, минув вже цілий місяць. Ми дякуємо всім, хто приймав участь у цьому експерименті. Тепер на вас чекає неймовірний скетч від чарівної Оленки./
Привет, дорогие наши. Доброго вам дня!
С того момента, как в нашем блоге стартовал первый скетч, прошел уже целый месяц. Мы благодарим всех, кто принимал участие в этом эксперименте. Теперь вас ждет невероятный скетч от волшебной Аленушки.

Ми вирішили більше не обмежувати вас лише самими листівками, і відтепер приймаємо будь-які роботи за скетчем: листівки, блокноти, обкладинки, тощо, окрім скрап-сторінок./
Мы решили больше не ограничивать вас одними только открытками, и теперь принимаем любые работы по скетчу: открытки, блокноты, обложки и т.д., кроме скрап-страниц.


Роботи ДК для вашого натхнення.
Сіправська Надія
Я покажу вам який блокнот у мене получився на основі цього скетчу.

Для прикрашання обкладинки я використала чіпборди: метелик, а також завитки з наборчику, ну і звичайно ж рамочка, це все покрила краскою і пудрою для ембосингу прозорою з білими вкрапленнями.

Листівка до дня Матері. У листівці використала чіпборд - рамку та штампи квіточку та метелика, яких проштампувала на кальці та заембосила їх.


У мене склалсь простенька листівка в яскравих і насичених кольорах))))
Використала чіпборд метелики

Море, море, мир бездонный...

Не устаю повторять, что морские работы - моя слабость! И по данному скетчу в преддверии лета, я не могла не сделать очередную морскую работу. Надеюсь и вас вдохновить на размышления о теплом песочке на одесских пляжах.

В работе использованы чипборд "якорь" из набора, покрыт белым кракелюром и синим аква-спреем, а также штамп "Достигай большего", отпечаток сделан архивными чернилами.

З нетерпінням чекаємо на ваші роботи до 14 червня 2015р включно та нагадуємо правила нашого блогу, щодо робіт.

Правила

  1. До участі в завданні приймаються нові роботи (виготовлені не раніше дати опублікування посту із завданням).
  2. Ваша робота може приймати участь і в інших завданнях. Але не більше трьох і не схожих тематично(наприклад завдання з основним елементом -якщо вимагається в роботі основний елемент то він повинен бути один, а не кілька різних під різні завдання), також не може ваша листівка приймати у двох завданнях по скетчах чи палітрах).
  3. В поточному завданні можуть приймати участь не більше 3 ваших робіт, - це для того, щоб зрівняти шанси з тими, хто виготовив лише одну роботу.  
  4. Опублікуйте пост з вашою роботою на вашому блозі чи ЖЖ з посиланням (та баннером якщо він є в пості) на наш блог/завдання, додайте ваше посилання на пост в Mister Linky's Magical Widgets і чекайте на оголошення результатів (Увага! посилання залишайте на конкретний пост а не на весь блог загалом )
  5. Наша команда дизайнерів обере 3 чи 5 кращих робіт. Рендомом обереться переможець завдання з числа усіх учасників (не для всіх завдань - в де-котрих переможці ТОПу стають запрошеними дизайнерами наступного завдання)
  6. Як додати свою роботу в Mister Linky's Magical Widgets:

    у полі Your name вкажіть свій нік
    у полі Your URL вкажіть посилання на ПОСТ з работою
    та натисніть Enter

Дякуємо за увагу, па-па!
Та не забувайте про наші скрап-посиденьки! Час розвіртуалізації вже близько)

6 комментариев:

  1. Это для меня, а то я в прошлый раз мимо ушей пропустила.
    Спасибо за вдохновение!

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Кристинка, твоя работа по прошлому скетчу очень клевая была! И нам очень жаль, что она не смогла принять участие! Так что в этот раз, как говорится, ты попала в передачу "все для тебе!"

      Удалить
  2. Особисто мене відлякує правило не більше 3-х завдань. Я інколи взагалі без завдань додаю роботу, а інколи і 5-7 завдань виходить (люблю я труднощі).

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Тетяна, дуже дякуємо за цікавість до нашого блогу.

      Удалить
    2. Ви ж так близько від мене, майже рідні :)

      Удалить