Menu

вторник, 19 января 2016 г.

Скетч #8. Етно./ Скетч #8.Этно

Привіт, дорогі наші. Доброго вам дня!
До вашої уваги ми поспішаємо представити новенький та трішки веселий скетчик. Дуже сподіваємося, що він примусить вас пофантазувати та попроцювати після свят./
Привет, дорогие наши. Хорошего вам дня!
Вашему вниманию мы спешим представить новенький и немного веселый скетчик. Очень надеемся, что он заставит вас пофантазировать и попроцюваты после праздников. 
Як завжди приймається все, крім сторінок і арт-об'єктів, тобто листівки, конверти, обкладинки на паспорт, обкладинки блокнотів і кулінарних книг і т.п./
Как всегда принимается все, кроме странчек и арт-объектов, то есть открытки, конверты, обложки на паспорт, обложки блокнотов и кулинарных книг и т.п.

Роботи запрошених дизайнерів/
Работы ПД 
Ох, и тяжелый же скетч попался, но интересный...пришлось пофантазировать.

Роботи нашої чудової дизайн-команди/
Работы нашей прекрасной дизайн-команды.

Цього разу наш скетч досить неординарний і, скажу вам, що мені прийшлося трохи поламати голову, поки я уявила собі листівку, яку зроблю. Але я люблю завдання такого плану, бо вони допомагають виходити із зони комфорту та заставляють працювати)
Тут я використала свої улюблені набори маленьких квіточок та напис.


Использованные материалы:


Матеріали:
http://scrapstudio.com.ua/index.php?route=product/product&path=20&product_id=4903http://scrapstudio.com.ua/index.php?route=product/product&path=33_98&product_id=4553
_________________________________________________________________

Чекаємо ваші роботи до 18 го лютого 2016 
і нагадуємо, що серед усіх учасників буде розіграно приз від магазину скрап-студії "З Любов'ю", а також най-най на думку нашої ДК потраплять в ТОП і стануть Запрошеними Дизайнерами наших подальших завдань./
Ждем ваши работы до 18го февраля 2016 
и напоминаем, что среди всех участников будет разыгран приз от магазина скрап-студии "С Любовью", а также самые-самые по мнению нашей ДК попадут в ТОП и станут Приглашенными Дизайнерами наших последующих заданий.

Перш, ніж додавати свою роботу в лінки, ознайомтеся, будь ласка, з правилами нашого блогу, роботи, які їм не відповідають будуть видалятися без попередження. Дякуюємо за розуміння./
Прежде, чем добавлять свою работу в линки, ознакомьтесь, пожалуйста, с правилами нашего блога, работы, которые им не соответствуют будут удаляться без предупреждения. Спасибо за понимание.

Правила

  1. До участі в завданні приймаються нові роботи (виготовлені не раніше дати опублікування посту із завданням).
  2. Ваша робота може приймати участь і в інших завданнях. Але не більше трьох і не схожих тематично(наприклад завдання з основним елементом -якщо вимагається в роботі основний елемент то він повинен бути один, а не кілька різних під різні завдання), також не може ваша листівка приймати у двох завданнях по скетчах чи палітрах).
  3. В поточному завданні можуть приймати участь не більше 3 ваших робіт, - це для того, щоб зрівняти шанси з тими, хто виготовив лише одну роботу.
  4. Опублікуйте пост з вашою роботою на вашому блозі чи ЖЖ з посиланням (та баннером якщо він є в пості) на наш блог/завдання, додайте ваше посилання на пост в inlinkz і чекайте на оголошення результатів (Увага! посилання залишайте на конкретний пост а не на весь блог загалом )
  5. Наша команда дизайнерів обере 3 чи 5 кращих робіт. Рендомом обереться переможець завдання з числа усіх учасників (не для всіх завдань - в де-котрих переможці ТОПу стають запрошеними дизайнерами наступного завдання)
  6. Як додати свою роботу в Mister Linky's Magical Widgets:
у полі Your name вкажіть свій нік
у полі Your URL вкажіть посилання на ПОСТ з работою
та натисніть Enter

7 комментариев:

  1. Ответы
    1. Наши девочки старались вас вдохновить! Спасибо)

      Удалить
  2. Т.е., получается, не обязательно при работе со скетчем брать тему "этно"?

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Крис, вот когда скетч назывался геометрия у тебя вопроса подобного не было. Видимо тебе очень хочется этно работу сделать, признавайся!

      ПыСы: не обязательно))))

      Удалить
    2. Но, что сделаю, не знаю. Этот скетч больше приглянулся мне)

      Удалить
  3. Ку-ку! Девоньки! Когда будут результаты?;))

    ОтветитьУдалить