Menu

воскресенье, 1 ноября 2015 г.

Завдання №30. Затишний листопад / Задание №30. Уютный ноябрь

Привіт, дорогі наші, Доброго вам дня!

По календарю уже ноябрь и с каждым днем хочется теплей кутаться в теплый шарф или утепляться шапкой и варежками. А лучше после легкого мороза с улицы отогреться под пледом с чашкой горячего какао. / 
За календарем вже листопад і з кожним днем хочеться тепліш кутатись в теплий шарф або утеплятись шапкою і рукавицями. А краще після легкого морозу з вулиці відігрітися під пледом з чашкою гарячого какао.

Предлагаем вам вместе с нами окунуться в теплую, уютную атмосферу и присоединиться к новому тематическому заданию "Уютный ноябрь"./
Пропонуємо вам разом з нами зануритись в теплу, затишну атмосферу і приєднатись до нового тематичного завдання "Затишний листопад".

Роботи приймаємо до 30 листопада. / Работы принимаем до 30 ноября. 


 Порция вдохновения от ПД:
  maryz
По заданию я сделала серию АТС из трех карточек. На них то, чего мне хочется, когда наступают холода: устроиться поудобнее, закутавшись в теплый плед - карточка "Вязание", налить себе чашечку горячего чая с какой-нибудь вкусняшкой - карточка "Чай" и читать книжку - карточка "Книга". Фон на карточках сделан с помощью маски "вязаное полотно", структурной пасты и краски, обязательные цвета все присутствуют в виде брызг на фоне и различных декоративных элементов.

По завданню у мене склалася осіння листівка... із запропонованих кольорів зупинилася на рудому та червоному, використала шматочок в`язки... Я дуже не люблю холод, а листопад холодний))) тому в листівкі є ті елементи, які нагадують мені про тепло... це і дерев`яний спил, щоб розпалити багаття і паличка кориці для смачного чаю. А хто ж не любить тихими осінніми вечорами закутатись у ковдру і читати улюблену книгу?, тому шматочок сторінки з книжки теж присутній у листівці...


"Ноябрь - это время опавшей листвы, чернеющих на фоне хмурого неба деревьев, теплого чая при свете теплой лампы, уютных шарфов и ожидания зимы. А также время верить в то, что лето обязательно вернется. Поэтому по заданию я сделала открытку с жизнеутверждающим призывом "believe". :) Вдохновилась цветовой гаммой и темой опавшей листвы.


   Потрясающие работы от нашей ДК:

Самые уютные месяцы в году... это когда за окном холодно...а в душе тепло... Когда можно укутаться в теплые пледы... или обернуться любимым шарфом... или согреться свитером, связаным мамой... Когда горячий чай или молоко... когда огонь в камине..и можно мечтать о чуде...
Я вдохновилась теплыми вещами на доске, а вот палитру решила выбрать пастельную. В работе использованы штамп рукавички, фоновый штамп из набора и деревянная фигурка тыквы.


... теплі сонячні промінчики і неймовірно гарненькі листочки...
така чарівна ця осінь...
... ніжнесенький папір "Евеліна" - улюблений фоновий штамп - і пташечка)


Вікторія Петренко
Я обожнюю осінь, навіть листопад - адже у нас він хоч і похмурий, але ще є золоте листя. А вдома по-особливому затишно із гарячим фруктовим чаєм та теплою в'язаною ковдрою.
 У своїй листівці я поекспериментувала із саморобним фоном. Через трафарет  нанесла червону та помаранчову текстурні пасти, створюючи ефект омбре, присипала дістресс-гліттером. Після висихання отримала дуже приємну, об'ємну фактуру, яка зовні нагадує якусь бархат. Доповнила листівку вирубкою, флорістичними матеріалами, відштампованим золотою пудрою для ембосингу листям із цього набору та чіпбордовим завитком із набору. Надпис теж зробила золотою пудрою для ембосингу та цим чудовим штампом.
***
З нетерпінням чекатимемо на ваші прекрасні роботи. Серед всіх учасників буде розіграно приз від скрап-студії "З Любов`ю" та обрано ТОП і ЗД. Наголошуємо на те, що приймаються лише ті роботи, які задовольняють правилам блогу!!!/
С нетерпением будем ждать ваши прекрасные работы. Среди всех участников будет разыгран приз от скрап-студии "С Любовью" и выбран ТОП и ПД. Обращаем внимание на то, что принимаются только те работы, которые удовлетворяют правилам блога!!!

Правила

  1. До участі в завданні приймаються нові роботи (виготовлені не раніше дати опублікування посту із завданням).
  2. Ваша робота може приймати участь і в інших завданнях. Але не більше трьох і не схожих тематично(наприклад завдання з основним елементом -якщо вимагається в роботі основний елемент то він повинен бути один, а не кілька різних під різні завдання), також не може ваша листівка приймати у двох завданнях по скетчах чи палітрах).
  3. В поточному завданні можуть приймати участь не більше 3 ваших робіт, - це для того, щоб зрівняти шанси з тими, хто виготовив лише одну роботу.
  4. Опублікуйте пост з вашою роботою на вашому блозі чи ЖЖ з посиланням (та баннером якщо він є в пості) на наш блог/завдання, додайте ваше посилання на пост в inlinkz і чекайте на оголошення результатів (Увага! посилання залишайте на конкретний пост а не на весь блог загалом )
  5. Наша команда дизайнерів обере 3 чи 5 кращих робіт. Рендомом обереться переможець завдання з числа усіх учасників (не для всіх завдань - в де-котрих переможці ТОПу стають запрошеними дизайнерами наступного завдання)
  6. Як додати свою роботу в Mister Linky's Magical Widgets:
у полі Your name вкажіть свій нік
у полі Your URL вкажіть посилання на ПОСТ з работою
та натисніть Enter

7 комментариев:

  1. Сторіночка Тані бомбезна!!!

    ОтветитьУдалить
  2. Таня, шарфик, это нечто!! Я в восторге!!

    ОтветитьУдалить
  3. Дуже шкода, що 30 листопада ще не закінчилось, а лінки уже закриті... я не встигла

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Надя, добавьте ссылку в комментарий к этому посту и мы с удовольствием примем Вашу работу. Извините, что так получилось. Видимо Линки чуть-чуть раньше закрылись.

      Удалить
    2. Вибачте, будь-ласка, за клопоти - я помилково не ту роботу додала.

      Удалить
  4. Надя, добавляйте, какую надо. Я вечером удалю ту, что по скетчу.

    ОтветитьУдалить