Menu

суббота, 5 сентября 2015 г.

Завдання №28 Гербарій / Задание №28 Гербарий

Привіт, любі наші, Доброго вам дня!

Як би не було сумно, що довгоочікуване літо швидко промчало, на зміну прийшла тепла осінь з ароматом димку, сухої трави і листя. А це значить, в нас ще є один привід для радості, будемо насолоджуватися ароматами і яскравими кольорами осені. /
Как бы ни было грустно, что долгожданное лето быстро промчалось, на смену пришла теплая осень с ароматом дымка, сухой травы и листьев. А это значит, у нас еще есть один повод для радости, будем наслаждаться ароматами и яркими цветами осени. 

Пропонуємо запастися разом з нами травами поки ще є можливість і приєднатися до нашого завданням "Гербарій". В якості ОЕ на цей раз гербарій або ботанічні ілюстрації. /
Предлагаем запастись вместе с нами травами пока еще есть возможность и присоединиться к нашему заданию "Гербарий". В качестве ОЭ на этот раз гербарий или ботанические иллюстрации. / 

Термін до 30 вересня / Срок до 30 сентября.

Чудова робота від ЗД /  
  Замечательная работа от ПД: 
По заданию у меня сложился льняной блокнот с разделителями. Он прекрасно подошел бы для садово-огороднических записей:). На обложке и закладке высушенные веточки зашиты под пленку - для практичности, а на разделителях растения прекрасно держатся на грунте и акриловых красках. 

І порція натхнення від нашої Дизайн Команди / 
И порция вдохновения от нашей Дизайн Команды:
Когда дело касается сушеных веточек и соцветий, кажется, что это маленький шанс сохранить для себя те особые ощущения, которые может нам подарить природа... сохранить не просто моменты, а даже запахи..звуки...прикосновения лета...или осени... особенные эмоции...
Для цього завдання у мене склалась лавандова листівка.


Минулої осені ми з моїм синочком засушили багато гарного листя і воно стало у пригоді для цього завдання. А щоб зробити листівку, я скористалася чіпбордовими гілочками та штампом.
Хоча осінь тільки но до нас завітала, та не встигла побавити яскравими фарбами але в повітрі вже можна почути саме ті аромати... яблук, сухої трави та листя - саме те за що я так безмежно люблю осінь, саме те, що може подарувати натхнення. В своїй роботі я використала листя папороті яке заздалегідь зірвала та засушила на дачі батьків.
Крім того використала чипборд, фоновий штамп та штамп з набору.
Этим летом мы с дочкой проводим очень много времени на улице гуляя и играя и мне захотелось сохранить эти светлые воспоминания, поэтому я принесла домой цветы с наших прогулок, засушила их и решила сохранить на странице. Сухоцветы я приклеила на прозрачный медиум, а потом для надежности прикрыла их белой калькой. В работе я использовала фоновые штампы, бумагу из новой коллекции "Крылья бабочки" и набор штампов.

 
 У мене склалась листівка з ботанічним малюнком-карткою. А ще із природніх матеріалів я використала рафію та сизаль, та і взагалі намагалась створити еко-роботу, яка буде нагадувати гербарій.
З матеріалів Скрап-Студії "З любов'ю" взяла наступні:
трафарет, через який нанесла прозорий глянцевий гель;
набір фонових штампів (взяла частину з цяточками);
фоновий штамп із рукописним текстом;
штампи-метелики великий та малі один, два, три;
листячко із цього квіткового набору;
чіпборд-рамку;
чіпборд-гілочку.

... еко обкладинка на паспорт для моєї подруги... вона просто обожнює волошки)))
... улюблений льон, спреї, солома і засушені листочки...
... і мої улюблені: цеглинки, фоновий штамп і метелик)))
 
***
З нетерпінням чекатимемо на ваші прекрасні роботи. Серед всіх учасників буде розіграно приз від скрап-студії "З Любов`ю" та обрано ТОП і ЗД. Наголошуємо на те, що приймаються лише ті роботи, які задовольняють правилам блогу!!!/
С нетерпением будем ждать ваши прекрасные работы. Среди всех участников будет разыгран приз от скрап-студии "С Любовью" и выбран ТОП и ПД. Обращаем внимание на то, что принимаются только те работы, которые удовлетворяют правилам блога!!!

Правила

  1. До участі в завданні приймаються нові роботи (виготовлені не раніше дати опублікування посту із завданням).
  2. Ваша робота може приймати участь і в інших завданнях. Але не більше трьох і не схожих тематично(наприклад завдання з основним елементом -якщо вимагається в роботі основний елемент то він повинен бути один, а не кілька різних під різні завдання), також не може ваша листівка приймати у двох завданнях по скетчах чи палітрах).
  3. В поточному завданні можуть приймати участь не більше 3 ваших робіт, - це для того, щоб зрівняти шанси з тими, хто виготовив лише одну роботу.
  4. Опублікуйте пост з вашою роботою на вашому блозі чи ЖЖ з посиланням (та баннером якщо він є в пості) на наш блог/завдання, додайте ваше посилання на пост в inlinkz і чекайте на оголошення результатів (Увага! посилання залишайте на конкретний пост а не на весь блог загалом )
  5. Наша команда дизайнерів обере 3 чи 5 кращих робіт. Рендомом обереться переможець завдання з числа усіх учасників (не для всіх завдань - в де-котрих переможці ТОПу стають запрошеними дизайнерами наступного завдання)
  6. Як додати свою роботу в Mister Linky's Magical Widgets:
у полі Your name вкажіть свій нік
у полі Your URL вкажіть посилання на ПОСТ з работою
та натисніть Enter

9 комментариев:

  1. ООО, какое задание! Очень люблю творить с гербарием! Обязательно приму участие

    ОтветитьУдалить
  2. Hello! I love this challenge! I would love to participate, but I'm having trouble with the Linky tool. I push the enter button and nothing happens...:(

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Thanx for your interest.
      Please, leave as a comment your name and your URL and we'll add you by ourselves)))

      Удалить
    2. Thank you very much for the quick reply and for the help! http://athanasiameandmyself.blogspot.gr/2015/09/hello-dear-friends-today-im-guest.html

      Удалить
    3. Этот комментарий был удален автором.

      Удалить
    4. I finally managed to link my project. Now I can't delete the 1st one which has the wrong address. No2 is correct. I'm sorry for the mess.

      Удалить
  3. Девочки работы чудесные! Не могла добавиться раз 10 вводила данные и в итоге не то добавила. Удалите 7 пожалуйста.

    ОтветитьУдалить
  4. Очень красивое задание как и работы дизов)

    ОтветитьУдалить