Menu

вторник, 2 декабря 2014 г.

Величезна зимова цукерочка


Привіт, дорогі наші. Доброго вам зимового дня!
Сьогодні ми вітаємо вас з початком зими, але не тільки словами, а й сюрпризами і подарунками. Адже грудень саме той місяць, який подарує нам всім зимове чудо та атмосферу свята.
Як ви вже здогадалися, ми підготували для вас велику і дуже смачну дерев"яну цукерочку.

До складу цукерочки увійдуть дерев"яні слова українською та російською мовами, фішки, гудзики, фігурки, дерев"яна заготовка для зав"язування бантиків, чіпи та багато всього солоденького. Запаковане це чудо буде в дерев"яну коробочку 16х12,5х7см, яка в майбутньому стане чудовим будиночком для всіх ваших дерев"яшок або справжнім скрап-шедевром.

Та на цьому дива і сюрпризи не закунчуються! Також ми розіграємо чудові новорічні та різдвяні листівки від нашої ДК!!! Тому не баріться і записуйтесь до нашої цукерочки.

Для цього вам потрібно:
* бути або стати ПЧ нашого челлендж-блогу, або бути або стати учасником нашої групи в ВК Скрап-студія З Любов'ю, або підписатися на нашу сторінку в ФБ Скрап-студія "З любов'ю"
* розмістити інформацію про цукерочку у себе в блозі окремим постом або на боковій панелі, розмістити інформацію про цукерочку на своїй сторінці в ВК (у своїй групі, якщо у вас така є), або розмістити інформацію про цукерку на своїй сторінці в ФБ
* приймаються тільки посилання з інлінкз, посилання з коментарів у розіграші НЕ беруть участь. Будь ласка, цінуйте ваш і наш час)))
* повернутися сюди і залишити посилання на свій блог / групу / сторінку з інфо про нашу цукерку
* чекати результатів розіграшу цукерки, яка поїде в будь-яку з країн пострадянського простору.
* посилання приймаються до 20грудня 2014р, розіграш відбудеться в перебігу подальших трьох днів, як тільки ми зможемо перевірити всі ваші посилання)

Тобто, ви можете залишити одне, два, три і більше посилання, що значно збільшить ваші шанси на виграш. Так-так, ми не жадібні))))
Спасибі вам, що ви з нами, що творите для нас і з нашими матеріалами, що надихаєте нас!


5 комментариев:

  1. Буде комусь чудовий смаколик до Миколая))

    ОтветитьУдалить
  2. Дерев"яшки у вас пречудові))) як і всі товари, зрештою))) Дякую за шанс!!

    ОтветитьУдалить
  3. Чудова Новорічна цукерочка!
    Дякую за всі ваші матеріали та сподіваюсь на вдачу!

    ОтветитьУдалить
  4. спасибо за вкусную и нужную конфетку!!!

    ОтветитьУдалить
  5. Спасибо за праздничное угощение !!
    Всем самого лучшего и самого желанного !!!

    ОтветитьУдалить