Menu

среда, 2 мая 2012 г.

Завдання №13. Дироколимо помітно/дыроколим заметно;)

Привіт!
Сьогодні стартуємо нове завдання. Назвали його "дироколимо помітно", оскільки  в листівці повинен бути основний елемент: АБО будь який дирокольний елемент (метелик, серце, бордюр, пташка, гілочка)... АБО елемент, створений з дирокольностей (наприклад квіточка створена із дироколу-квіточки або за допомогою бордюрного дироколу...)
 Проте головне, щоб елемент  був створений саме з допомогою дирокола а НЕ машинки для тиснення та вирізання.  Будь які інші елементи можуть бути присутніми. Головне, щоб дирокольий елемент був не просто присутнім на листівці, а ОСНОВНИМ!!!

Девочки, в работе главным должен быть: Либо дырокольный элемент(бабочка, сердце, бордюр, птичка,веточка...) любая дырокольность. Либо элемент СОЗДАН из дырокольностей: цветочек из дырокола-цветка или цветочек из бордюрного дырокола....
Но главное, чтобы элемент был создан с помощью дырокола и НЕ машинки для вырезания. Вот=) Любые другие элементы могут присутствовать. Главное что ДЫРОКОЛЬНОСТЬ - не просто обьязательтный а ОСНОВНОЙ элемент. Если что - спрашивайте=) 


Завдання триватиме до 25.05.2012.

Отже ще раз про умови:
1) Листівка
2) ОСНОВНИЙ дирокольний елемент
3) Баннер завдання в вашому пості з посиланням на наше завдання
4) Ознайомтесь із правилами участі в завданнях  ТУТ

Також пропонуємо вам надихнутись роботами наших дизайнерів:

   Матеріали: папір від MF та від DoveCraft, діроколи Martha Stewart Doily Lace та Butterfly Monarh, чорнило Distress, напівперлинки, штамп "Вітаємо!"



В роботі використала: папір DCWV,  мереживо, рафія, брадс, фатін, напівперлинки, чонило Дістрес, дироколи Martha Stewart Doily Lace та Butterfly, штамп "Бажаю тобі щастя на сьогодні і назавжди!" від Скрап-студіїї з любов"ю!



Матеріали: картон для основи листівки, скраппапір MME, брадс MME, шеббі стрічка, штамп "Чудеса там де в них вірять"(скоро в продажі скрап-студії "З любов*ю").


Екатерина_Ко


Бумага MME, штамп из набора от скрап-студии С Любовью, дырокольные бабочки и стразы.

Marusia
В открытке использовала 4 дырокольных элемента - 2 разных цветка, веточки и бабочки из бумаги №37  и кальки,  маленький брадс, штампик  "День - це маленьке життя", ленточка и полубусинки.


Solomiya



Матеріали: папір Tilda і крафт-папір, новий штамп фрази-слова від Скрап-студії "З любов'ю". В роботі використані дироколи: багатофункціональний дирокол Blue Hills Studio Multi Shaper 8 в 1 - Rose Bud, дирокол Martha Stewart - 3 in 1 Butterfly, також квіточка зроблена за допомогою дирокола Dalprint "DP Craft" - Lotus; чорнило, буси

abril


Бумага MME, штамп День - это маленькая жизнь, дырокольные веточки, гортензия Prima, брадс BoBunny.


15 комментариев:

  1. З радістю та цікавістю візьму участь у даному завданні.
    Лише маю питання. У правилах зазначено, що з однією роботою можна брати участь у декількох завданнях, за умови що вони не по одній тематиці. Але не сказано чи потрібно писати два окремі пости їз банерами блогів та роботою - чи можна в одному пості з листівкою просто розмістити 2 різні банера та посилання на завдання?
    Дякую!

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Спробую вам відповісти! Тетяна, ви можете паралельно приймати участь у інших завданнях, але не більше ніж в трьох одночасно! Це зазначено у правилах блогу! Головне, щоб завдання не були схожі по тематиці! В одному пості до роботи вставляєте банери і посилання тих блогів в чиїх завданнях ви приймаєте участь!

      Удалить
    2. Дякую! Все зрозуміла :)

      Удалить
  2. Velana, спасибо за комментарий к моей работе, у меня главным элементом задумывалась рамочка, сделанная с помощью дырокола, а не машинки. Купила новый дырокол Ribbon Loop Martha Stewart Punch-Around-The-Page Combo, и собственно он меня вдохновил на создание данной открытки

    ОтветитьУдалить
  3. Девочки, а почему закрыт линк?? Написано ведь -Завдання триватиме до 25.05.2012! А я так хотела принять участие... :((
    http://olyasunshine.blogspot.com/2012/05/blog-post_16.html

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Вибачте за несподіванку)) Все відновили;)

      Удалить
    2. все виправили і додали твій лінк) дякуємо що написала нам про помилку!

      Удалить
  4. Класне завдання! Жаль, сторіночки ви не приймаєте(

    ОтветитьУдалить
  5. Grushe4ka, в мене взагалі то була ідея створення міні-листівки з моїми надироколеними квітами(бо на більшому форматі вони якось губились), а в останній момент вирішила доробити кишеньку для грошей. Ось така історія)))

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Лідочка, нам дуже приємно, що ви творили спеціально по нашому завданні і ми це дуже цінуємо! Скажіть, кишенька для грошей у вас прикріплена до листівки, чи кишенька і є частиною листівки? Якщо ваша листівка з кишенькою зроблені із одного суцільного листа паперу, а всередині немає місця для привітання(як у листівках), тоді ми рахуватимемо, що це конверт.

      Удалить
  6. Вона приклеїна(папір загнутий та приклеєний до основи листівки)Листівка мала бути більшою, та щось не могла все скомпонувати до купи, тому обрізала її, а з залишків паперу зробила кишеньку, щоб не викидати добро.
    P.S: вибачайте за настирливість)))

    ОтветитьУдалить
  7. Вибачте,будь ласка,перечитала умови і зняла свою адресу.Спасибі за увагу і коментар!

    ОтветитьУдалить