Menu

четверг, 5 апреля 2018 г.

Завдання №57. Квіткове/Цветочное

  Привіт, друзі))) 
Стартує нове завдання у нашому блозі під назвою "Квіткове".  Пропонуємо вам створити будь яку роботу з використанням квітів і напису (напис може бути наштампований, чіпбордовий, надрукований, написаний від руки тощо.) Роботи приймаэмо до 30 квітня.
  /Привет!  Начинается новое задание в нашем блоге под названием "Цветочное". В етот раз мы предлагаем вам сделать любую роботу с цветами и надписью (надпись может быть отштампованой, чипбордовой, написаной от руки, напечатаной  и т.д.). Роботы принимаем до 30 апреля.




ПД

Natali Kravchuk

Привіт!
 Дуже приємно стати, на деякий час, частинкою блогу Скрап студії "З любов*ю"! Дякую за те, що обрали мене запрошеним дизайнером. Для новенького завдання я підібрала дуже ніжну, весняну та квіткову роботу - мамину скарбничку. Її обкладинку прикрашають різноманітні квіти та мереживо. Не обійшлось без напису=) Серединка мінімалістична та не менш ніжна. Думаю, така ніжність не залишить нікого рівнодушним)









Наше новое задание вдохновило меня на цветочный конвертик для денежного подарка. А может быть в такой конверт захочется положить не только деньги, но и пригласительные) В работе использовала бумагу с набора "Mirabella" и чипборд-рамочку. Конвертик закрывается на магнитах.

Екатерина Тимощук.


Я же для вдохновения сделала цветочную открытку. А надпись стала смысловым акцентом.

Для открытки я использовала чтпбопд надпись "Love" и чипборд крылья бабочки.



oli4ka

У ці передсвяткові дні у мене склалась тематична листівка))



Використані матеріали:

Анжела Тарасенко

Я сегодня к вам, дорогие читатели, с цветочной благодарностью!
Всегда найдется повод и человек для искренней благодарности, так ведь?))
А весной, когда всё расцветает и улучшается настроение, тем более))
Итак... 




Привіт-привіт. Ось і весна до нас завітала. Дуже сподіваюся що не літо одразу))) Адже так хочеться поніжитися під ласкавим весняним сонечком))))
Тому я вирішила зробити ніжну  (тавіть трохи морозну) листівочку  з чуттєвим написом.
А в цьому мені допомогли набір  паперу Анна-Марія та чіп-метелик)))




Натхнення вам та сонечка.
Цьомки))) 






***********

З нетерпінням чекатимемо на ваші прекрасні роботи. Серед всіх учасників буде розіграно приз від скрап-студії "З Любов`ю" та обрано ТОП і ЗД. Наголошуємо на те, що приймаються лише ті роботи, які задовольняють правила блогу!!!/  С нетерпением будем ждать ваши прерасные работы. Среди всех учасников будет розигран приз от скрап-студии "С любовью" и избран ТОП и ПД. Подчеркиваем, что принимаются только те работы, которые удовлетворяют праывила блога!!!

Правила

  1. До участі в завданні приймаються нові роботи (виготовлені не раніше дати опублікування посту із завданням).
  2. Ваша робота може приймати участь і в інших завданнях. Але не більше трьох і не схожих тематично(наприклад завдання з основним елементом -якщо вимагається в роботі основний елемент то він повинен бути один, а не кілька різних під різні завдання), також не може ваша листівка приймати у двох завданнях по скетчах чи палітрах).
  3. В поточному завданні можуть приймати участь не більше 3 ваших робіт, - це для того, щоб зрівняти шанси з тими, хто виготовив лише одну роботу.
  4. Опублікуйте пост з вашою роботою на вашому блозі чи ЖЖ з посиланням (та баннером якщо він є в пості) на наш блог/завдання, додайте ваше посилання на пост в inlinkz і чекайте на оголошення результатів (Увага! посилання залишайте на конкретний пост а не на весь блог загалом )
  5. Наша команда дизайнерів обере 3 чи 5 кращих робіт. Рендомом обереться переможець завдання з числа усіх учасників (не для всіх завдань - в де-котрих переможці ТОПу стають запрошеними дизайнерами наступного завдання)
  6. Приз доставляється за наш рахунок лише по території України.  Просимо учасників звернути на це увагу.
  7. Як додати свою роботу в Mister Linky's Magical Widgets:
у полі Your name вкажіть свій нік ЛАТИНИЦЕЮ
у полі Your URL вкажіть посилання на ПОСТ з роботою і натисніть Enter 
Готово!)))
 
Лінки відкриті до 30 квітня 2018р, до 11.00 

7 комментариев: