Menu

пятница, 5 января 2018 г.

Завдання 54. Зимові радощі

Привіт, дорогі наші, Доброго вам дня!

Що приносить вам особливу радість взимку? Сніг, катання на санках, лижах, ковзанах, чи може чашка какао і цікава книга? Розкажіть  нам про ваші зимові радощі./
Что приносит вам особенную радость зимой? Снег, катание на санках, лыжах, коньках, или может чашка какао и интересная книга. Раскажите нам о ваших зимних радостях.
 
Приймаються будь які скрап роботи до 31 січня./
Принимаются любые скрап работы до 31 января

 Чудові роботи нашої ДК / Замечательные работы нашей ДК:


Анжела Тарасенко


Ну что ж.. Поговорим о зимних радостях..

Я очень люблю... ВАРЕЖКИ! Не перчатки, не митенки, а именно ВАРЕЖКИ!

И меня очень радует зима, в том числе и потому, что можно носить мои любимые варежки!!!

Почему именно их я люблю? Потому что в них тепло и уютно.. а ещё их легче вязать.. а ещё мне нравятся вязаные косы именно на них.. А вы любите варежки?😉


Использовала штамп варежки

Евгения Чалык

Ох, зимних радостей  на самом-то деле бесчисленное количество.... Ведь главное что? - Уметь радоваться и наслаждаться моментом! 

А Новый год - как и любой другой день - это повод веселиться, дарить друг друг положительные эмоции и встречаться с друзьями. А дарить подарки друзьям - еще одна зимняя радость! Мы - как дети - продолжаем верить в чудо и радоваться неожиданным сюрпризам с особым трепетным ощущением счастья внутри!...


 Использовала штамп листик - эмбоссинг белой пудрой.



Зимние радости от Екатерины.


Я люблю зиму. Хотя не такую, как нашу больше похожую на осень.  А ведь если посмотреть с другой стороны то какая там разница, что там за окном, если в душе весело , радостно и тепло.

За прошлый год я поняла одну простую истину (нет я ее и до того знала). Но стала ее ещё больше ощущать.  В моей жизни нет ничего лучше моей семьи. Они те самые, кто любят , поднимают настроение и поддерживают каждый день. 


Эту зиму я хочу провести в их круге. Хочу гулять, веселиться и просто хорошо проводить с ними время. Вот о чем моя зима. Вот, что мне доставляет радость этой зимой. Поэтому я сделала этот мини альбом о том, что люблю больше всего на свете . Он о зимних праздниках в кругу моей семьи.

За всеми подробностями я приглашаю вас к себе на страничку инстаграм, @wow_album.

В работе мне как и всегда пригодились любимые звёзды.

Антонина Рапота

Зимааа... Я зиму люблю очень :) Люблю в ней всё, но больше всего зимние прогулки. Когда солнышко, лёгкий морозец и много-много снега. А когда подрос наш озорник, то эти прогулки стали еще веселее :) Чему и посвящена страничка для нашего замечательного январского задания. Зимнее настроение мне помогли создать трафарет и чипборд-рамочка.





Курбацька Тетяна


Мені найбільше радості та інших позитивних емоцій взимку приносять свята. Та казкова атмосфера, передноворічна метушня, вибір подарунків близьким, формування святкового меню... є в цьому щось особливе, чарівне, погодьтеся) Але найприємніша справа в підготовці до новорічних свят, як на мене, це прикрашати ялинку, і так щоб всією сім'єю, під гарну різдвяну пісню чи фільм... і обов'язково улюбленими ялинковими прикрасами та цукерками)



В своїй роботі використала чіпборд-напис.



Дар'я Довгань.


Привіт-привіт. В нас у січні дуже класнюща тема. Вона захоплює і надихає. 

Особисто для мене зимових радостей безліч, це і прогулянки засніженим містом, і катання на санчатах, і гра в сніжки, і ліплення снігової баби, і довгі зимові вечори, і ловля сніжинок язиком (хі-хі, а чому б ні))), але сьогодні я хочу показати роботу про найароматнішу забаву зими - а саме, про горнятко запашного напою...

Ммм яке ж воно тепле, терпке та неймовірно ароматне


Я просто обожнюю гофро-горнятка особливо таких не звичних кольорів))), вони надзвичайно зручні та стильно виглядають
У своїй роботі використала чіп-напис.


В мене для вас вікторина)))
Який напій був у горнятку? 
З тих хто вірно відгадає отримає від мене листівочку до новорічних свят)))
Натхнення вам та веселих свят!!!

oli4ka

Так багато радощів цієї пори року, одна з них- це ялинка. Маю традицію купувати щороку нову іграшку на зелену красуню, колекція зовсім невеличка, але дуже улюблена))) І пишучи ці рядки прийшла в голову ідея проставити на іграшках роки у які вони куплені, принаймні ті, що вдасться згадати))) Хай через багато років вони стануть частинкою теплих спогадів.




 Використано:

***********
З нетерпінням чекатимемо на ваші прекрасні роботи. Серед всіх учасників буде розіграно приз від скрап-студії "З Любов`ю" та обрано ТОП і ЗД. Наголошуємо на те, що приймаються лише ті роботи, які задовольняють правила блогу!!!/  С нетерпением будем ждать ваши прерасные работы. Среди всех учасников будет розигран приз от скрап-студии "С любовью" и избран ТОП и ПД. Подчеркиваем, что принимаются только те работы, которые удовлетворяют праывила блога!!!

Правила

  1. До участі в завданні приймаються нові роботи (виготовлені не раніше дати опублікування посту із завданням).
  2. Ваша робота може приймати участь і в інших завданнях. Але не більше трьох і не схожих тематично(наприклад завдання з основним елементом -якщо вимагається в роботі основний елемент то він повинен бути один, а не кілька різних під різні завдання), також не може ваша листівка приймати у двох завданнях по скетчах чи палітрах).
  3. В поточному завданні можуть приймати участь не більше 3 ваших робіт, - це для того, щоб зрівняти шанси з тими, хто виготовив лише одну роботу.
  4. Опублікуйте пост з вашою роботою на вашому блозі чи ЖЖ з посиланням (та баннером якщо він є в пості) на наш блог/завдання, додайте ваше посилання на пост в inlinkz і чекайте на оголошення результатів (Увага! посилання залишайте на конкретний пост а не на весь блог загалом )
  5. Наша команда дизайнерів обере 3 чи 5 кращих робіт. Рендомом обереться переможець завдання з числа усіх учасників (не для всіх завдань - в де-котрих переможці ТОПу стають запрошеними дизайнерами наступного завдання)
  6. Приз доставляється за наш рахунок лише по території України.  Просимо учасників звернути на це увагу.
  7. Як додати свою роботу в Mister Linky's Magical Widgets:
у полі Your name вкажіть свій нік ЛАТИНИЦЕЮ
у полі Your URL вкажіть посилання на ПОСТ з роботою
і натисніть Enter 
Готово!)))

10 комментариев:

  1. Даша, у меня на уме только глинтвейн!!!

    ОтветитьУдалить
  2. Даш, може какао? Але терпке... щось не сходиться))))

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Сама воно Танюш))) Я взагалі люблю лате, але тут мені закортіло чогось інакшого, от і вимудрували мені таке какао. Воно було з якимись спеціями...

      Удалить
  3. Ответы
    1. Еспрессо может быть с горчинкой, с кислинкой, но не терпким😉)) вот задачу Даша нам задала, да?😂👍🏻

      Удалить
  4. Гарні і такі святкові роботи у ДК! Можливо в горнятку у Даши був чорний чай)

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Дякую Марино, чай люблю але то було незвичне какао))))
      Чекаємо твої казкові роботи у лінках.

      Удалить