Menu

вторник, 7 июня 2016 г.

Результати завдання №36 / Результаты задания №36

Привіт, дорогі наші, Доброго вам дня!

Ми дуже раді що ви підтримали наше завдання погодилися вируши до лісу або зробили маленький пікнік. Літо тільки почалось тому не зупиняйтеся, частіш насолоджуйтесь шумом дерев або димом багаття./ Мы очень рады что вы поддержали наше задание согласились отправится в лес или организовали маленький пикник. Лето только началось, поэтому  не останавливайтесь, чаще наслаждайтесь шумом деревьев или дымом костра.

І пропонуємо переглянути результати нашого тематичного завдання №36 "Маленький пікнік". / И предлагаем посмотреть результаты нашего тематического задания №36 "Маленький пикник".

Зустрічайте наш Топ-3 / Встречайте наш Топ-3:



Дякуємо за ваші натхнені роботи! Дівчата запрошуємо всіх вас стати нашими запрошеними дизайнерами на наступне завдання. З нетерпінням чекаємо ваших листів з позначкою "ЗД завдання №36" на пошту rozmarin.4.me@gmail.com /
Cпасибо за ваши воодушевленные работы! Девочки приглашаем всех вас стать нашими приглашенными дизайнерами на следующее задание. С нетерпением ждем ваших писем с пометкой "ПД задания №36" на почту rozmarin.4.me@gmail.com

І саме зараз ми дізнаємося, кому дістанеться чудовий приз від скрап-студії "З Любов'ю". /
И прямо сейчас  мы узнаем, кому достанется чудесный приз от скрап-студии "С Любовью".


Ira Bernykova, вітаємо від душі і чекаємо твого листа на пошту scrapstudio.com.ua@gmail.com з позначкою "Переможець завдання №36"./Ira Bernykova , поздравляем от души и ждем твое письмо на почту scrapstudio.com.ua@gmail.com с пометкой "Победитель задания №36".

Також нагадуємо, що ви встигаєте взяти участь у нашому завданні "Тату". Надихайтеся!/
 Также напоминаемчто вы успеваете принять участие в нашем заданиии "Тату".  Вдохновляйтесь!

2 комментария: