Menu

вторник, 20 марта 2012 г.

Інтерв'ю з дизайнерами скрап-студії / Интервью с дизайнерами скрап-студии №1

Привіт, квіточки!
Презентуємо вам першу серію інтерв'ю з нашими дизайнерами=))
Сьогодні своїми відповідями з нами поділиться Solomiya:

marusya-dvFeb 18, 2012 01:41 PM
Що таке Додекаэдр ???
Якщо чесно це питання мене поставило в ступор, так-так:) Я майже 4-й рік у декретній відпустці і елементарна логіка неспрацьовує. Спершу спало на думку якись стиль))) І звичайно в допомогу прийшла Вікіпедія. Це дванадцятигранник)))


Лілюська-LiliaFeb 18, 2012 05:17 PM

У мене питання буде частково скрапове. І до всіх дизайнерів, оскільки хочеться почути якомога більше думок щодо авторського права.
Чи ставитеся ви серйозно до авторського права щодо ваших листівок? Наскільки?
Наприклад, хтось використовує вашу ідею (а ви точно знаєте, що ідея цілковито ваша), але на вас не посилається, що ви зробите? 

Мабуть так, але не дуже...прискіпливо (неможу іншого правильного слова підібрати), мабуть тому, що  я в такі ситації непотрапляла, моїх ідей ніхто не "позичав", або я про це незнаю. Звичайно це буде дуже неприємно і обурливо, це все що спадає на думку, справжні емоції  і обурення можна відчути саме в тоді коли дізнаєшся, що твою роботу "вкрали".
І якщо хтось візьме ваше фото й розмістить у себе, видавши за своє, або ж виграє якесь завдання з фото вашої роботи (зараз легко знімають всі водяні знаки, тому вони, на жаль, не завжди захищають), що робитимете?
Чесно незнаю, щоб я робила, однозначно писала б цій людині, писала в себе пост і т.д. Але чи це щось змінить, адже це все віртуально, в нас у реальному світі важко добитись правди, а тут ....але звичайно треба боротись, хоча як далі незнаю.


АгрумFeb 19, 2012 02:17 AM

Девушки, о чём вы мечтаете больше, о маленьком чёрном или о большом белом платье?

Велике біле плаття вже було, маленьке чорне вже є, але невідмовлюсь від ще одного чорного, навіть парочку таких суконь))))


SoniachnaFeb 19, 2012 03:55 AM

В мене таке запитання. Багато хто з нас має роботу, домашні справи і на скрап залишається час ввечері чи й уночі. І от, коли ви, цілий день потративши на різні справи, та поскрапивши нарешті вволю, лягаєте нарешті спати, в тепле ліжечко, і вже засинаєте, і в цей момент вам приходить в голову геніальна! скрапова ідея - ви встанете з ліжка, щоб хоча б її записати, а то й зреалізувати негайно?;)

Цікаве питання))) До мене дуже часто ввечері приходить натхнення, а то й вночі, чи уві сні. Часто ввечері думаю про скрап, обдумую що зробити, які техніки спробувати.....і.т.д. Але коли приходить геніальна ідея, то я нажаль не встану і небуду ні записувати, ні братись до реалізації, в мене все буде в голові. Взагалі вночі ніколи нескрпалю))) Принаймі ще не приходилось, максимум це була година 23:30)


КасяFeb 19, 2012 07:47 AM

чи були ви настільки незадоволені своєю щойно виготовленою листівкою, що аж хотілося її порвати?

О, так це питання до мене. Я таке роблю часто. Причому зроблена листівка може стояти в мене тиждень і якщо при одному необережному погляді вона мені несподобається, то вона приречена))) В мене не одна і не дві порваних листівки, а значно більше)))


NataliFeb 19, 2012 12:16 PM

Согласны ли вы с выражением "Незаменимых людей нет"?

В принципі швидше за все відповідь "ні". Хоча на думку спадає "незамінимих в чому?" -  коханні, дружбі....... але все-таки з таким твердженням я незгідна:)


ЕвгенияFeb 19, 2012 01:00 PM

Скольких известных дизайнеров Вы можете назвать?

Pastila, Encza, Yuliana  


ЕвгенияFeb 19, 2012 01:08 PM

Если ночью есть нельзя, тогда попробуйте объяснить, для чего придуман свет в холодильнике?

Ой, дехто і вночі їсть, я категорично проти. А світло для того, щоб побачити смачненькі "заначки"  в кінці поличок, наприклад улюблений шоколад чи тірамісу)))) 



NusikFeb 20, 2012 01:05 AM

Вы набираете в инет магазине материалы в корзину.
Ваша реакция, когда вы видит, что больше половины того, что набрали, уже нет в наличии?=)))

Значить "не судьба",  і так мало бути. В мене доречі один раз так було, правда невияавилось 2 позицій яких я давно хотіла. Я так і незробила замовлення тоді.......але зробила пізніше з оновленим товаром)))))))


Іванк@Feb 19, 2012 02:09 PM

І ще,що найбільше Вас дратує в скрапі?

))) Мабуть найбільше процес приклеювання готового фону листівки на основу, особливо коли двосторонній скотч приклеюється нетам, де потрібно) Хочеться, щоб було ідеально рівно, але  ж невиходить завжди)))))


Ось така у нас  чудова і "незамінна"  Соломія ;)

Дякуємо, що завітали!

Заходьте до нас ще - скоро з'являться нові штампи для скрапбукінгу до Дня Матері;)

5 комментариев:

  1. Соломія,дякую за відповіді,було дуже цікаво почитати!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ОтветитьУдалить
  2. Так, прочитала на одному подиху!!! Мені б таку голову, яка все пам'ятає:) З моєї все вивітрюється, якщо одразу це не занотувати(((
    Деякі запитання мені спочатку видались не надто цікавими, але відповіді Соломійки ніби показали їх з "кольорової" сторони - дуже класно! Дякую!!!

    ОтветитьУдалить
  3. О, а меня заинтересовал такой момент. Вам материалов не жалко когда рвете открытку? :) Или вы что-то перед этим все же аккуратно отрываете? :))) У меня рука не поднимается, бумага еще ладно, но иногда же используешь что-то крайне красивое или дорогое! :)

    ОтветитьУдалить
  4. Дівчата дякую)
    Тамара, та в принципі напевне нежаль, паперу я багато зіпсувала, а на листівки я дуже дорогі матеріали невикористовую, хіба на альбоми чи альтер скрап. А та що там є, стрічки, висічки, то таке, а рамки чи брадси незіпсуються)))

    ОтветитьУдалить
  5. чудові відповіді! було цікаво почитати дуже:)

    ОтветитьУдалить