Menu

воскресенье, 5 июня 2011 г.

Мега-скрап -звіт 3-в-1=))

Добралась я нарешті до всіх фото і пишу вам розповідь про три чудові зустрічі із скрап-майстринями! Ці зустрічі так притягують і приваблюють, що хочеться ще, ще і ще=)))
так от,
перша зустріч:
21.05 до нас в гості приїздила Маринка - ну, власне не так до нас, як на зустріч до Яни та Леська (Зроби Сама)
А також там були ще одна Марина(із своїм дуже веселим і привітим чоловіком Сашою), Аня і Таня з Луцька
Напередодні Аня зв*язалась зі мною і запропонувала зустрітись та познайомитись, оскільки вони вже будуть в нашому місті, а на зльоті мене не було)
Тож вобід ми мали нагоду поїсти та прогулятись містом=)Ми чудово відпочили, мали проигоди в кафешках - насміялись
Фото у мене нажаль практично немає=( Є ось це, з Маринкою 1988, котра приїхала до Тернополя будучи на 7,5 місяці вагітності! Скажу вам - вона смілива, активна, дуже розумна і талановита дівчина!!!!!:

Дівчатка(і Саша=), дякую вам за класний час і прємне спілкування!!! Було дуже класно!

Друга зустріч у нас була у Львові.
До Лєни приїздили погостюватиІрочка Кукурузка і Света тому Лєночка і організувала чудову Львівську зустріч-знайомство! Посиділи в чудоооовій кафешці Двері(ми прийшли, а там - віолончель грає - я так заслухалась - просто чудоооово! Хочу туди ще=)) Нажаль довго ми з Серйожкою не посиділи, бо поспішали до Тернополя, але встигли перезнайомитись і зарядитись позитивом та усмішками на весь місяць=)) Це ми так сиділи в захопленні(довго так сиділи, говорили, розглядали роботи дівчат - поки офіціантка не нагадала, що щось би і замовити треба=)))

Я отримала шикарні подарунки - ляльку-мотанку від Лєночки, Відштамповки та іменну АТС від Світлани і смачнющу каву від Саші і Тані!!!!
А вже коли ми вирушили до автовокзалу, нас наздогнала Танічка Фрітані=))) і ми встигли трохи поговорити, обмінятись подарунками і навіть зробити фото=))

а це ми так збирались всі на "точці збору" - видзвонюємо одна одну=))
А це так просто=))
І накінець третя зустріч - вона для мене особлива, бо все було в Тернополі:
До нас в гості приїздили Оксанка з сім*єю, Наталочка з сім*єю, Анічка, Марта, Таня,чекаю твоїх фото з млинцями - я так переживала, що вони не вдадуться=)) а також були наші тернопільські Христя і моя сестричка Оля(насправді вона сестричка мого Серйожки, але для нас це не має значення=)))

Спершу ми посиділи в нас дома - попили кави-чаю, познайомились, поговорили, а потім вирушили у магазин Канцелярка, котрий дуже щиро і тепло нас прийняв!!!!!!
Так ми майстрували: робили листівку-слайдер


Наталочка: щаслива, бо листівка "працює"=) А як же інакше - в руках такого таланту все не може не вдаватись!!!
Марточка!!!! Дуже приємна і дружелюбна! дякую тобі, що вирвалась до нас!Знаю, що тобі це було нелегко - і дуууже це ціную!Ганна Ганжа: супер позитивна і повна ідей, радісна і привітна! Дякую, за чудовий час!
Оксанка - ти не просто зірочка - ти МЕГА СОНЕЧКО і дуже творче!!!!!
Христя - дуууже талановита - тобі так легко і просто вдається творити - просто приємно бути поряд і спостерігати!!!
Олічка - супер привітна і супер класна і супер творча - ну і взагалі - супер систричка!!

Чоловіки Оксанки і Наталі просто герої - весь час поки ми знайомились, спілкувались, скрапили.... вони гуляли із дітьми!!!
Ну і потім ми пішли їсти в український ресторанчик Старий Млин, це ми вже ситі і щасливі:Ну і на кінець: Супер скрапове фото на фоні заборчика в стилі Тіма Хольца


Дякую, що дочитали до кінця: я безмежно рада нашим зустрічам і знайомствам!!! дякую, що ви є такі чудові, творчі і приємні!!!

І так любила всіх вас - а тепер люблю ще більше(і Серйожка теж вас всіх полюбив=) бо неполюбити неможливо) і вже скучила=)
Дякую за неймовірний час, за такі чудові дні, зустрічі, подарунки, усмішки!!!!!! Ви класні!!!

З великою усмішкою і любов*ю,
Ваші Грушечки.

П.С. ще звіти і багато інших фото є в Оксанки, Наталі та Марти

20 комментариев:

  1. Мар'яна, дякую, що вирвалися до Львова, приємно було познайомитись!
    Гарні у вас зустрічі і гарне місце в магазині, вони теж скраптоваром торгують?

    ОтветитьУдалить
  2. це вже третій звіт про вашу зустріч, який я читаю))) і кожного разу з цікавістю, захопленням, радістю за вас! Молодці дівчатка! Частих і приємних вам творчих зустрічей!))

    ОтветитьУдалить
  3. тепер час вже за львовом збиратися, шкода, я з задоволення переглядаю фотки і пост.Десь ти мені казала вислиш через скайп фотки, а то в мене немає ні однієї, мій чоловік хочить подивитися де то я і до кого з таким животом їздила))))

    ОтветитьУдалить
  4. Ну, ти Мар"янчик стільки всього встигаєш!!!
    Скільки класних зустрічей!!!
    Мені так шкода, що я не змогла потрапити до вас((((( Але дуже надіюсь, що це не остання зустріч, яку ти організовуєш в Тернополі)))))

    ОтветитьУдалить
  5. Дякую Тобі за таку чудову організацію, за МК, за можливість познайомитися. Все було мега супер, весело, а саме головне корисно!Млинці були дуже-дуже смачні зі згущенкою та бананчиком. Мнямка!:) А ще Велике дякую за подаруночок, папірчик мега кльовий, а штампик-метелик взагалі мега-супер кльовий. Вже навіть встигла його опробувати:) Ще раз за все дякую:)

    ОтветитьУдалить
  6. супер! так класно ви посиділи-погуляли, я теж так хочу! :)

    ОтветитьУдалить
  7. пропав мій комент...
    Я вночі читала ваші звіти, дівчатка, і раділа за вас)) Тож ще раз скажу, що ви великі молодчинки! Так тримати!))

    ОтветитьУдалить
  8. Перечитую твій допис вже вдруге ))) і думками знову в Тернополі ))))зараз пишу, а посмішка на все лице ))) згадую....було просто БОМБЕЗНО!!!!!!! Чоловік в захваті від вашого "моря " і центру ))) вже який день слухаю, що там в центрі можна класно з дітьми погуляти, стільки всього є....а в нас одні будинки і бруківка ))))
    надіюсь що такі зустрічі стануть тепер частими і у ЛЬвові і в Тернополі :)
    а ще вчора робили фото звіт свекрусі ))) вона хоче обов"язково туди попасти ))) так що думаю скоро приїдемо до вас знову ;)
    Величезний привіт Серйожці )))) і Олічці ))) Люблю ваше чудове сімейство і завжди рада бачити в гостях ;)

    ОтветитьУдалить
  9. начиталась ваших звітів!!!! так все гарно і радісно!!!молодці, що зустрічаєтесь!

    ОтветитьУдалить
  10. Мар"янка,я також вас полюбила ще більше.ДЯКУЮ тобі за те що влаштувала цю зустріч.за те що розширила моє коло друзів,адже всі-всі дівчатка,що були-ПРОСТО суперові!
    Попередні зустрічі-шкода що мене там не було.....все обставини не складались....
    Але це було все задля того,щоб відбулась ЦЯ ЗУСТРІЧ-МЕГА -супер-ПУПЕР зустріч!

    ОтветитьУдалить
  11. Чудові зустрічі!!! Сподіваюсь і мені колись таке щастя випаде)))

    ОтветитьУдалить
  12. Ой як же ж мені шкода, що я не можу ніяк з вами також познайомитись в реальному світі :(((. Дуже гарні в вас зустрічі були! Молодці!!! Сподіваюсь, що на наступну мені таки вдасться потрапити, у Львові вона буде чи у Тернополі.

    ОтветитьУдалить
  13. Представляю, какой эмоциональный заряд можно получить от реальной встречи, если улыбка возникает от одного только прочтения отчета - так уж все ярко и позитивно описано :)

    ОтветитьУдалить
  14. Мар"яночка ти молодчинка, що організувала зустріч, надіюсь ми колись ще теж зустрінемось!!!!!

    ОтветитьУдалить
  15. Мар"яночко, дякую за все! Все було чудово! Я вже тобі писала, що для мене ця зустріч, то просто класна нагода поспілкуватися з чудовими людьми, а якщо ще і мк....ммм....Всі дівчата дуже класні! Я надзвичайно рада, що приїжджала, хоча і не змогла залишитися довше(

    ОтветитьУдалить
  16. Марьяша! Какай насыщенный встречами период у тебя получился!!!
    Спасибо за позитив исходящий от тебя! Очень рада была встрече!

    ОтветитьУдалить
  17. вот это здорово!!! молодцы, что несмотря на ежедневные жизненные заботы смогли собраться такой немаленькой компанией!!!!
    Марьяночка, заходи ко мне за наградой!

    ОтветитьУдалить
  18. Грушечка, столько встреч за такой короткий период-ты герой! вернее вы оба)

    ОтветитьУдалить
  19. отакої... були у Львові і не свиснули....

    ОтветитьУдалить
  20. Марьянка и Серёжка - сами супер!!! очень приятно было с вами общаться,и мне и моему Саше))) надеюсь,что не последний раз)))

    ОтветитьУдалить