Menu

среда, 6 декабря 2017 г.

Завдання 53 .Зима в рамці/Задание53. Зима в рамке

Привіт, друзі!/Здраствуйте, друзья!
У нас стартує нове завдання і цього разу воно прохолодне і зимове  У нас новое задание  и на этот раз оно прохладное и зимнее. Присрединяйтесь))))
 ****
 ОЕ (на ваш вибір):рамка
  ОЭ(на ваш выбор): рамка
Приймаються будь які скрап роботи до 11год 00хв 31 грудня ./
Принимаются любые скрап работы до 11ч. 00м 31 декабря.

ПД

Надихнувшись завданням, у мене вийшла листівочка про солодкий сон котика в новорічну ніч! В рамку помістила картинку, а також чіпборди-рамки заховалися між шарами паперу. Натхнення усім


 Чудові роботи нашої ДК / Замечательные работы нашей ДК:

Евгения Чалык

Не верится, не верится, что уже пора думать о подарках, о том, что срочно нужно писать письмо Святому Николаю, Санта Клаусу, Деду Морозу, и... Может так шансы возрастут?! - не буду терять времени и  пойду писать всем и сразу!:)


Сегодня покажу вот такую вот зимне-праздничную открытку. Моя рамочка и есть ОЭ нашего задания. А надпись З Новим Роком моя любовь!

Анжела Тарасенко

Всем всем всем привет!!!!

Ну что же, вот и зима вступает в свои права...

 А у нас здесь не просто зима, а зима в рамке!

Итак.. на этот раз у меня открытка без штампов!!! Как я, закоренелый штампоман, так умудрилась???!!! А вот взяла и бросила себе вызов! Это, скажу я вам, было совсем для меня не просто.. еле-еле удержалась от маленькой надписи под "Hello".. хотя бы "frend".. Но нет!!

Удивительный набор бумаги мне достался.. если вы посмотрите на мои работы в этом блоге, то если в них используется  скрапбумага - это все один набор))

Ну и моя зима в рамке:






Антонина Рапота 


Для нашего декабрьского задания мне захотелось сделать зимнюю фоторамку, так сказать оформить зиму в рамочку. А рамочка уже приглянулась нашей бабушке, которая ждет её с фотографией внука на новогоднем утреннике :) В работе использовала чипборд со снежинками и веточками


Daria Dovgan



Привіт-привіт. Грудень чарівний місяць, який хочеться провести разом із своїми близькими і їх теплом... тому в мене склався меморі-бук, у який можна заховати не тільки фото, а ще й багато-багато спогадів)))

В  роботі мені допомогли чіп-рамка, набір паперу Анна-Марія, набори тегів 1 та 2, і звичайно, штампи цей, цей, цей, цей, цей і цей.





За подробицями запрошую до блогу)))
Натхнення вам)))

Курбацька Тетяна 

         З чим у вас асоціюється зима? У мене з запахом хвої та мандаринок та гарячим чаєм з корицею) На мою думку, взимку більш ніж будь-коли хочеться домашнього затишку та тепла.



Екатерина Тимощук

А вот и моя зима в рамке. 
Захотела сделать открытку туннель.
Чтоб Дед Мороз за окном.
А дети с подарками под ёлкой.
Подробности в моем блоге в 
Инстаграм.


В работе мне пригодился вот такой 
 

oli4ka 

У мене для завдання склалась листівка з шейкером.
Використала в ній чіпбордову рамочку.








***********
З нетерпінням чекатимемо на ваші прекрасні роботи. Серед всіх учасників буде розіграно приз від скрап-студії "З Любов`ю" та обрано ТОП і ЗД. Наголошуємо на те, що приймаються лише ті роботи, які задовольняють правила блогу!!!/  С нетерпением будем ждать ваши прерасные работы. Среди всех учасников будет розигран приз от скрап-студии "С любовью" и избран ТОП и ПД. Подчеркиваем, что принимаются только те работы, которые удовлетворяют праывила блога!!!

Правила

  1. До участі в завданні приймаються нові роботи (виготовлені не раніше дати опублікування посту із завданням).
  2. Ваша робота може приймати участь і в інших завданнях. Але не більше трьох і не схожих тематично(наприклад завдання з основним елементом -якщо вимагається в роботі основний елемент то він повинен бути один, а не кілька різних під різні завдання), також не може ваша листівка приймати у двох завданнях по скетчах чи палітрах).
  3. В поточному завданні можуть приймати участь не більше 3 ваших робіт, - це для того, щоб зрівняти шанси з тими, хто виготовив лише одну роботу.
  4. Опублікуйте пост з вашою роботою на вашому блозі чи ЖЖ з посиланням (та баннером якщо він є в пості) на наш блог/завдання, додайте ваше посилання на пост в inlinkz і чекайте на оголошення результатів (Увага! посилання залишайте на конкретний пост а не на весь блог загалом )
  5. Наша команда дизайнерів обере 3 чи 5 кращих робіт. Рендомом обереться переможець завдання з числа усіх учасників (не для всіх завдань - в де-котрих переможці ТОПу стають запрошеними дизайнерами наступного завдання)
  6. Приз доставляється за наш рахунок лише по території України.  Просимо учасників звернути на це увагу.
  7. Як додати свою роботу в Mister Linky's Magical Widgets:
у полі Your name вкажіть свій нік ЛАТИНИЦЕЮ
у полі Your URL вкажіть посилання на ПОСТ з роботою
і натисніть Enter 
Готово!)))


2 комментария:

  1. Дякую за натхнення та чудові роботи

    ОтветитьУдалить
  2. скажите пожайлуста, а результаты по этому заданию есть?

    ОтветитьУдалить