Menu

понедельник, 3 октября 2016 г.

Завдання №41. Зігріваємось / Задание №41. Согреваемся

Привіт-привіт!

Чим глибше в осінь тим частіше і більше хочеться тепла у вигляді затишного кафе за чашкою ароматної кави або насолоджуватися теплими осінніми днями на природі, закутавшись в плед і попиваючи чай з термоса.
Запасайтеся теплим пледом, чаєм і приєднуйтесь до нашого нового завдання "Зігріваємось"./
Чем глубже в осень тем чаще и больше хочется тепла в виде уютного кафе за чашкой ароматного кофе или наслаждаться теплыми осенними деньками на природе, закутавшись в плед и попивая чай из термоса. 
Запасайтесь теплым пледом, чаем и присоединяйтесь к нашему новому заданию "Согреваемся".

ОЕ: горнятка, зерна кави, спеції, плед. / ОЭ: чашки, зерна кофе, специи, плед.

Приймаються будь-які скрап роботи до 31 октября./
Принимаются любые скрап работы до 31 октября.  

Надихаючі работы ЗД / Вдохновляющие работы ПД:

 Елена Волкова
Спасибо большое за честь оказаться приглашенным дизайнером!
Баннер задания оказался очень вдохновляющим! Что уж скрывать, осенью только и хочется. что сидеть под пледом, пить какао и слушать дождик за окном. Но ведь есть еще и другая осень, когда природа манит к себе, чтобы показать, как она постаралась - в какие цвета раскрасила листья, какие дары приготовила, какие ароматы добавила в воздух! Моя открытка о такой осени, активной, впитывающей эмоции, краски, запахи, всю окружающую красоту! Так что достаем велосипеды (рано им еще в кладовку :), побольше пледов и вперед, на природу с отличной компанией! Теплые пожелания прилагаются )

Олена Базюк
Баннер так і зігріває своєю теплотою і душевністю...і в мене відразу виникли асоціації про зиму, лапатий сніжок, тепленький дім, хороше кіно чи книгу, поряд друзі і кохані люди та горнятко ароматного чаю для душевного настрою) Обрала ніжну палітру, оберемки квітів, пелюстки, метелики та мереживо... Зігрівайтесь радістю, любов’ю та щастям)


 Без сумніву, зігрітися можна філінжанкою запашної кави або ароматного чаю, подивитись на дощову погоду за вікном і просто насолодитись тишею , приводячи свої думки до ладу... Але найкраще зігріває з самого ранку і на весь день тепле слово,  сказане коханою людиною ( або ж залишене тобі письмове  романтичне послання). 
   Ось такий холодильниковий месенджер :) для цієї місії нам і потрібен. В роботі використала безліч мереживка, тканину, квіти, гіпсову рамочку, штампики.



Чудові роботи нашої ДК / Замечательные работы нашей ДК:
З настанням холодів всі думки в мене тільки про плед, горнятко кави і якийсь меланхолійний фільм.. І на вулицю ну зовсім висувати носа не хочеться :) і в такий період кава для мене - це святе. Фон листівки зробила за допомогою вирізаних і наклеєних на основу горняток. А для напису використала штампи з набору діамантиків, які просто ідеально тут пасують -You are my treasure. Кому діаманти, а кому кава на думці :)

 
 oli4ka
Осінь нарешті згадала, що прийшов її час. Разом з тим для нас настала пора вечорів під теплими пледами з чашечками гарячих пряних напоїв в руках))) 
Скажу по правді, я не люблю осінь, але є в ній щось дуже затишне і домашнє. Коли не хочеться пікніків і тусовок, а навпаки хочеться родинного тепла і комфорту, який може подарувати лише рідний дім і близькі люди)))
Отже, моя робота на цю тему трішки похмура але тепла і пряна)))


 
В якості обов"язкового елементу у мене кориця))
Папір з колекції
"Wings of butterfly"
штамп фоновий в"язка
штамп фоновий текст
У меня парочка согревающих открыток... Иногда теплые слова могут согреть лучше чем плед.
Использовала штамп цветочкиштамп слова, чипборд птички и ключи 
Я очень люблю осень. Особенно такую уютную, немного дождливую и сентиментальную, с горячим чаем, вязаным пледом и интересной книжкой. И по нашему заданию у меня сложился тег (в последнее время очень их полюбила))) с осенними нотками тепла и уюта.
А в работе мне помогали материалы Скрап-студии:


Штамп цветочек (штамповала на плотной кальке)


Чипборд рамочка (покрыла ее двумя видами чернил и получился такой немного состаренный и ржавый эффект)


kukla
Так хочется чего-то теплого..мягкого...и чтобы цвета были..такие же..) как молоко с корицей... или какао...или шоколад...
 Точечковый штамп...трафарет-розы ... брызги-кляксы... чип-life...чип-птичка...бумага "Эвелина"...

moli
... люблю цю осінь... прогріту сонячним теплом)
з ароматом топленого молочного шоколаду... карамелі і кориці...
коли на дворі поряд із улюбленим кафе можна закутатись у м'якенький пледик...
і заплющивши очі помріяти під спів пташок...
... гарнесенький в'язаний штампик, і улюблені цяточки і кляксочки)

***
З нетерпінням чекатимемо на ваші прекрасні роботи. Серед всіх учасників буде розіграно приз від скрап-студії "З Любов`ю" та обрано ТОП і ЗД. Наголошуємо на те, що приймаються лише ті роботи, які задовольняють правилам блогу!!!/

Правила

  1. До участі в завданні приймаються нові роботи (виготовлені не раніше дати опублікування посту із завданням).
  2. Ваша робота може приймати участь і в інших завданнях. Але не більше трьох і не схожих тематично(наприклад завдання з основним елементом -якщо вимагається в роботі основний елемент то він повинен бути один, а не кілька різних під різні завдання), також не може ваша листівка приймати у двох завданнях по скетчах чи палітрах).
  3. В поточному завданні можуть приймати участь не більше 3 ваших робіт, - це для того, щоб зрівняти шанси з тими, хто виготовив лише одну роботу.
  4. Опублікуйте пост з вашою роботою на вашому блозі чи ЖЖ з посиланням (та баннером якщо він є в пості) на наш блог/завдання, додайте ваше посилання на пост в inlinkz і чекайте на оголошення результатів (Увага! посилання залишайте на конкретний пост а не на весь блог загалом )
  5. Наша команда дизайнерів обере 3 чи 5 кращих робіт. Рендомом обереться переможець завдання з числа усіх учасників (не для всіх завдань - в де-котрих переможці ТОПу стають запрошеними дизайнерами наступного завдання)
  6. Як додати свою роботу в Mister Linky's Magical Widgets:
у полі Your name вкажіть свій нік ЛАТИНИЦЕЮ
у полі Your URL вкажіть посилання на ПОСТ з роботою
у меню, що відкриється у новому вікні, оберіть Enter the URL of an image on your site
введіть адресу зображення, яке потрібно завантажити, і натисніть Enter 
коли з`явится прев`ю вашого зображення натисніть Done

6 комментариев:

  1. Дуже теплі роботи ДК, так і хочеться заварити собі какао, закутатися у теплий плед та читати улюблені книжки))дякую за натхнення

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Так так нам теж дуже до вподоби ця ідея, дуже раді що вона прийшла до вподоби. Приєднуйтесь!

      Удалить
  2. Девочки,я не справилась с установкой url и оставляю ссылочку на работу здесь:
    http://sovushka1.blogspot.ru/2016/10/blog-post_18.html

    ОтветитьУдалить
  3. Привет! Если примите)
    Не успела с работы раньше прийти - задержали. Опоздала я с постом, хоть вашу Доску держала в голове всё время!

    http://gyravlick.blogspot.com/2016/10/blog-post_31.html

    ОтветитьУдалить
  4. Ой,девочки,у вас линки закрылись на 1.5 часа раньше...на всякий случай оставлю ссылку здесь )) http://natalochkin.blogspot.com/2016/10/blog-post_71.html

    ОтветитьУдалить
  5. добрый день. А результатов еще не было?забыли?или я проворонила...

    ОтветитьУдалить