Menu

вторник, 2 августа 2016 г.

Завдання №39. Морський бриз / Задание №39. Морской бриз

Привіт, дорогі наші, Доброго вам дня!

Недовго ми вирішували чому присвятити останній місяць літа... Пропонуємо переміститися ближче до моря... щоб відчути його шепіт, солоні бризки на обличчі, галас чайок, теплий пісок або гальку під ногами.  / 
Недолго мы решали чему посвятить последний месяц лета ... Предлагаем переместиться ближе к морю ... чтобы услішать его шепот, соленые брызги на лице, шум чаек, теплый песок или гальку под ногами.

Надихайтеся та приєднуйтеся до нашого завдання "Морський бриз"./ 
Вдохновляйтесь и присоединяйтесь к нашему заданию "Морской бриз".

ОЕ: пальми, сонячні окуляри, черепашки, морські мешканці, чайки, кораблі і все що з ним пов'язано (штурвал, якір і т.д.)/
ОЭ: пальмы, солнечные очки, ракушки, морские обитатели, чайки, корабли и все что с ним связано (штурвал, якорь и т.д.)

Чекаємо на ваші роботи до 31 серпня. / Ждем ваши работы до 31 августа.

Морське натхнення від нашої ДК/ 
Морское вдохновение от нашей ДК:
 
Море - це перша асоціація, яка в мене виникла почувши тему нового завдання. А оскільки Скрап-Студія з Любов'ю має чудовий чіпборд на цю тематику, то я вже не могла стриматись від втілення цієї ідеї в листівці.
Для цієї роботи використані чіпборди рибка та морська зірка і напис Dream, який чудово тут пасує, якщо відпустка ще не скоро, а на море так хочеться.. Задекорувала чіпборд деко-гелем, трішки тонування та штампінгу і морський настрій готовий :)


Всем привет! Лето в самом разгаре и конечно же морское настроение просто летает в воздухе ;) Я решила сделать блокнот. Таким легким, цвета воды и неба, с явным намеком на любовь к воде. В работе использовала фоновый чипборд (http://ru.scrapstudio.com.ua/index.php?route=product/product&path=33_103&product_id=4748), который покрыла дропсами


Берегите себя и своих близких!
Мира нам и вдохновения!

У меня по заданию сложился морской блокнотик. В этом году мы все лето проводим в городе, но речку и пляж все равно никто не отменял ))
В работе использовала:
Всем попутного ветра и морского вдохновения!


Для цього завдання мені захотілось заскрапити фото з моря, воно- одне з моїх улюблених, зроблене ще у 2007 році в Криму))
Саме тоді я вперше побачила море і тепер це моя любов на усе життя)))



 Використанні матеріали:

... ммм... море... як же я люблю слухати його хвилі і мріяти)
... листівочка для грошового подарунку)
а ще з гарненькими блакитними смужками)

По заданию у меня сложился тежик, морская тема очень близка мне. море совсем рядышком...

***
З нетерпінням чекатимемо на ваші прекрасні роботи. Серед всіх учасників буде розіграно приз від скрап-студії "З Любов`ю" та обрано ТОП і ЗД. Наголошуємо на те, що приймаються лише ті роботи, які задовольняють правилам блогу!!!/

Правила

  1. До участі в завданні приймаються нові роботи (виготовлені не раніше дати опублікування посту із завданням).
  2. Ваша робота може приймати участь і в інших завданнях. Але не більше трьох і не схожих тематично(наприклад завдання з основним елементом -якщо вимагається в роботі основний елемент то він повинен бути один, а не кілька різних під різні завдання), також не може ваша листівка приймати у двох завданнях по скетчах чи палітрах).
  3. В поточному завданні можуть приймати участь не більше 3 ваших робіт, - це для того, щоб зрівняти шанси з тими, хто виготовив лише одну роботу.
  4. Опублікуйте пост з вашою роботою на вашому блозі чи ЖЖ з посиланням (та баннером якщо він є в пості) на наш блог/завдання, додайте ваше посилання на пост в inlinkz і чекайте на оголошення результатів (Увага! посилання залишайте на конкретний пост а не на весь блог загалом )
  5. Наша команда дизайнерів обере 3 чи 5 кращих робіт. Рендомом обереться переможець завдання з числа усіх учасників (не для всіх завдань - в де-котрих переможці ТОПу стають запрошеними дизайнерами наступного завдання)
  6. Як додати свою роботу в Mister Linky's Magical Widgets:
у полі Your name вкажіть свій нік ЛАТИНИЦЕЮ
у полі Your URL вкажіть посилання на ПОСТ з роботою
у меню, що відкриється у новому вікні, оберіть Enter the URL of an image on your site
введіть адресу зображення, яке потрібно завантажити, і натисніть Enter 
коли з`явится прев`ю вашого зображення натисніть Done

1 комментарий:

  1. Линки закрыто, по этому пишу сюда http://podarunok-duvo.blogspot.com/2016/08/blog-post_31.html

    ОтветитьУдалить