Menu

пятница, 1 апреля 2016 г.

Завдання №35 "Веснянки" / Задание №35 "Веснушки"

Привіт, дорогі наші, Доброго вам дня!

З весною прокидається природа, починає з'являтися трава з під землі і тішить нас своїм кольором. На обличчях людей все частіш з'являються посмішки і крихітні та такі чарівні веснянки - поцілунки сонечка. /
С наступлением весны просыпается природа, начинает выбиваться травка из под земли и радует нас своим цветом. На лицах людей все чаще появляются улыбки и крохотные и такие очаровательные веснушки - поцелуи солнышка. 

І саме вони, надихнули нас на нове завдання "Веснянки". /
 И именно они, вдохновили нас на новое задание "Веснушки".

ОЕ на вибір: бризки, плями, дропси (дотси), пісок, паєтки, дрібні фонові штампи, невеликий дудлінг. Головне, щоб це було помітно в роботі. А можливо наш банер надихне вас на використання в своїх роботах, фото осіб з веснянками) /
ОЭ на выбор:  брызги, кляксы, дропсы (дотсы), песок, пайетки, мелкие фоновые штампы, мелкий дудлинг. Главное, чтобы это было заметно в работе. А возможно наш баннер вдохновит вас на использование в своих работах, фото лиц с веснушками)

Роботи приймаємо до 30 квітня / Работы принимаем до 30 апреля.   
В рамках завдання приймаємо будь-які роботи / В рамках задания принимаем  любые работы.
Порція веснянкового натхнення від нашої ДК
 Порция веснушчатого вдохновения от нашей ДК:
kukla
Брызгинг и точечки-веснушки... И кружочки текстуры... Вдохновляющие слова... И чудесное сердце...


moli
... свіжа та яскрава весна... пробудження під спів чарівних пташок...
мерехтіння краплинок роси... гарненькі цяточки від сонця... маленькі вечірні зірочки...
... forever dream)

oli4ka

Моя друга в житті сторіночка)))  Це фото з осінньої фотосесії, і спершу дуже хотілось наліпити червоних яблук і осіннього листя, але весна взяла гору і вийшла насичена, яскрава може навіть трохи літня робота))) Ну а що, літо вже зовсім близько))))

Матеріали: штампик- рукописний текст, штампик- клітинка, чіпборрд- фоновий, трафарет

     

   
       Tatiana Yemelyanenko

По заданию я сделала открытку с фоновым штампингом мелкими точками, бисером и акцентами жидким жемчугом и стеклянными каплями. В работе использовала бумагу из коллекции "Крылья бабочки", фоновый штамп из набора и деревянное сердечко.


 ***
З нетерпінням чекатимемо на ваші прекрасні роботи. Серед всіх учасників буде розіграно приз від скрап-студії "З Любов`ю" та обрано ТОП і ЗД. Наголошуємо на те, що приймаються лише ті роботи, які задовольняють правилам блогу!!!/
С нетерпением будем ждать ваши прекрасные работы. Среди всех участников будет разыгран приз от скрап-студии "С Любовью" и выбран ТОП и ПД. Обращаем внимание на то, что принимаются только те работы, которые удовлетворяют правилам блога!!!

Правила

  1. До участі в завданні приймаються нові роботи (виготовлені не раніше дати опублікування посту із завданням).
  2. Ваша робота може приймати участь і в інших завданнях. Але не більше трьох і не схожих тематично(наприклад завдання з основним елементом -якщо вимагається в роботі основний елемент то він повинен бути один, а не кілька різних під різні завдання), також не може ваша листівка приймати у двох завданнях по скетчах чи палітрах).
  3. В поточному завданні можуть приймати участь не більше 3 ваших робіт, - це для того, щоб зрівняти шанси з тими, хто виготовив лише одну роботу.
  4. Опублікуйте пост з вашою роботою на вашому блозі чи ЖЖ з посиланням (та баннером якщо він є в пості) на наш блог/завдання, додайте ваше посилання на пост в inlinkz і чекайте на оголошення результатів (Увага! посилання залишайте на конкретний пост а не на весь блог загалом )
  5. Наша команда дизайнерів обере 3 чи 5 кращих робіт. Рендомом обереться переможець завдання з числа усіх учасників (не для всіх завдань - в де-котрих переможці ТОПу стають запрошеними дизайнерами наступного завдання)
  6. Як додати свою роботу в Mister Linky's Magical Widgets:
у полі Your name вкажіть свій нік ЛАТИНИЦЕЮ
у полі Your URL вкажіть посилання на ПОСТ з роботою
у меню, що відкриється у новому вікні, оберіть Enter the URL of an image on your site
введіть адресу зображення, яке потрібно завантажити, і натисніть Enter 
коли з`явится прев`ю вашого зображення натисніть Done

5 комментариев:

  1. Hello, please, I can not upload my work with this link. I get error and I added twice a failed link. They can cancel please and tell me how to raise my work ?.
    Thank you very much!!

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Dear Beatrice !
      Your problem is solved. We've added a link to your work. Thank you for your attention to our сhallenge. Good luck !

      Удалить
  2. А як мені виправити ім'я в лінках? Допоможіть, будь ласочка :)

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Аленушка, ничего исправлять не надо. Мистер Линки просто любит латиницу. Все уже норм, но либо ты свое имя вводишь на латинице, либо только кусочек имени видно)))

      Удалить
    2. Спасибо :) Теперь буду знать.

      Удалить