Menu

вторник, 16 июня 2015 г.

Скетч завдання №3. Запрошені дизайнери.

Привіт, дорогі наші. Доброго вам дня!
Сьогодні в нас стартує черговий скетч для ваших робіт. Нам дуже-дуже приємно, що скетчі прийшлися до душі і ви нас радуєте та надихаєте новими скраповими роботами.
Здравствуйте, наши дорогие. Хорошего вам дня!
Сегодня у нас стартует очередной скетч для ваших работ. Нам очень-очень приятно, что скетчи пришлись вам по душе и вы нас вдохновляете и радуете новыми скраповыми работами.
Нагадуємо, що до участі приймаються листівки, обкладинки, блокноти, тощо, окрім скрап-об`єктів і сторінок, що задовільняють правилам блогу.
Напоминаем, что принимаются открытки, обложки, блокноты и т.д. кроме скрап-объектов и страничек, которые соответствуют правилам блога.
Сьогодні вас надихатимуть запрошені дизайнери:
Сегодня вас будут вдохновлять приглашенные дизайнеры:
По заданию у меня сложился конвертик для диска нежно-романтичный. Увидев скетч, сразу захотелось разместить в уголочках цветы. А дальше дело было за малым - придумать все остальное)
В мене вийшла яскрава мікс-медійна листівочка для найкращої подруги)
Іноді, такі прості речі як листівочки - можуть дуже на довго покращувати настрій, і не обов'язково шукати для цього привід)
По такому интересному скетчу у меня сложилась красочно-текстильная открыточка. В основе акварельная бумага и Деко Акрил "Бирюза" от Фабрики Декора, все украшения сделаны из ткани с помощью ножей Spellbinders. 


З нетерпінням чекатимемо на ваші прекрасні роботи до 15 липня. Серед всіх учасників буде розіграно приз від скрап-студії "З Любов`ю" та обрано ТОП і ЗД. Наголошуємо на те, що приймаються лише ті роботи, які задовольняють правиламблогу!!!/

С нетерпением будем ждать ваши прекрасные работы до 15 июля. Среди всех участников будет разыгран приз от скрап-студии "С Любовью" и выбран ТОП и ПД. Обращаем внимание на то, что принимаются только те работы, которые удовлетворяют правилам блога!!!

Правила


  1. До участі в завданні приймаються нові роботи (виготовлені не раніше дати опублікування посту із завданням).
  2. Ваша робота може приймати участь і в інших завданнях. Але не більше трьох і не схожих тематично(наприклад завдання з основним елементом -якщо вимагається в роботі основний елемент то він повинен бути один, а не кілька різних під різні завдання), також не може ваша листівка приймати у двох завданнях по скетчах чи палітрах).
  3. В поточному завданні можуть приймати участь не більше 3 ваших робіт, - це для того, щоб зрівняти шанси з тими, хто виготовив лише одну роботу.  
  4. Опублікуйте пост з вашою роботою на вашому блозі чи ЖЖ з посиланням (та баннером якщо він є в пості) на наш блог/завдання, додайте ваше посилання на пост в Mister Linky's Magical Widgets і чекайте на оголошення результатів (Увага! посилання залишайте на конкретний пост а не на весь блог загалом )
  5. Наша команда дизайнерів обере 3 чи 5 кращих робіт. Рендомом обереться переможець завдання з числа усіх учасників (не для всіх завдань - в де-котрих переможці ТОПу стають запрошеними дизайнерами наступного завдання)
  6. Як додати свою роботу в Mister Linky's Magical Widgets:

    у полі Your name вкажіть свій нік
    у полі Your URL вкажіть посилання на ПОСТ з работою
    та натисніть Enter



1 комментарий: