Menu

пятница, 12 сентября 2014 г.

Вікторія Петренко: 5 листівок - 5 стилів - 1 чіпборд (Вдохновульчики)

5 листівок- 5 стилів- 1 чіпборд від Вікторії Петренко:

 Як ви знаєте, наша команда вирішила провести експеримент: як можна один чіпборд використати у самих різних стилях?.. Я вибрала ось цей чіпик: Набір чіпборду 9cм*10cм ch113.
На мій погляд, він є дуже універсальним. А ще умагазинчику є така ж рамочка, тільки великого розміру.
І ось мої п'ять стилів.

Розпочала я з, мабуть, найпопулярнішого – вінтаж. Зробила блокнотик з коптським перепльотом. Чіпборд декорований золотою пудрою для ембосингу та рідкими перлинками. Ще й з цього набору чіпів використала вензель.

Далі перейшла до міксд-медіа. Фон із загрунтованого паперу, спреїв, штампів, трафаретів. Пташки зроблені за допомогою цього трафарету. Чіпборд розфарбований аквареллю та вкритий крупним гліттером, який дуже красиво блищить.

Потім був настрій зробити щось дуже-дуже ніжне. Вийшла така шеббі-шикова бейбі листівочка :) Чіпборд вкритий двома шарами білої пудри для ембосингу та ще прозорою пудрою з блисками.

Після чаю з медом прийшло натхнення на листівку у стилі кантрі-еко. Тут я вирішала розрізати чіпборд на пару деталей (я досить часто роблю це з  чіпами або вирубкою, щоб урізноманітнити вже звичний дизайн). Потім знову використала пудру для ембосингу. Також викорстала цей трафарет з метеликами, але його майже не видно за декором (і таке буває).

І на останок вирішила поекспериментувати з "холодним" стилем прованс. Теж трафарет з метеликами :) Але тут додала лише три окремих. Чіпборд знову розрізала, розфарбувала аквареллю та додала потертості білою фарбою. А ще штамп-побажання)

Як бачите, один і той же елемент декору можна використати дуже по-різному :) І роботи кожен раз будуть виглядати цікаво.
Було приємно познайомитись :) До зустрічі!

4 комментария:

  1. Дивовижні вдохновульчики! Дякую!

    ОтветитьУдалить
  2. Найкращий спосіб рекламувати ваші штампи - це робити з ними листівки і заставляти нас пускати слюні :)
    Справді, дуже гарні листівки!
    Не знаю, чому у вас прованс такий холодний, але він вийшов таки дуже класним!

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Добре, коли матеріали видно у дії :)
      Не знаю, чому такі асоціації з провансом... Мені здається, у тих безкраїх полях досить прохолодний вітер буває) та і взагалі свіжа палітра домінує.
      Дякую!

      Удалить