Menu

воскресенье, 11 ноября 2012 г.

Результати першого завдання скрапофестивалю КІНОНАТХНЕННЯ!

Привіт! Дякуємо усім учасникам нашого попереднього завдання за кінонатхненням. Зараз будуть оголошені результати :) Але спочатку у нас невеличке оголошення:  Увага! У кожному завданні скрапофестивалю переможець стає не тільки запрошеним дизайнером, але й номінантом на головну нагороду - СКРАПООСКАР. Також наприкінці скрапофестивалю у нас буде нагородження скрапооскарами з призами за кількома номінаціями. Усі карти номінації ми розкривати не будемо, але по секрету повідомляємо, що буде така номінація як "найактивніший учасник СКПАПОФЕСТИВАЛЮ".
Привет! Спасибо всем участникам нашего предыдущего задания по киновдохновению. Сейчас мы огласим результаты :) Но сначала у нас маленькое объявление:  Внимание! В каждом задании скрапофестиваля победитель становится не только приглашенным дизайнером, но и номинантом на главную награду - СКРАПООСКАР. Также, в конце скрапофестиваля у нас будет награждение скрапооскарами с призами по нескольким номинациям. Все карты номинации мы раскрывать не будем, но по секрету сообщаем, что будет такая номинация как "самый активный участник СКПАПОФЕСТИВАЛЯ".
Переможцем-запрошеним дизайнером та номінантом на скрапооскар у нас стає Mari J. з її прекрасною, творчою й натхненною листівкою (Mari J. не пропустите наше вручение скрапооскаров ;) А что-бы получить приз, и если вы согласны стать ПД напишите на scrapstudio@bigmir.net тема письма Номинант и ПД Киновдохновения №1).

У  ТОП кращих робіт потрапили:
Ольга Коба та її вишукана, акуратна та прекрасна листівка
Helen зі своєю досконалою листівкою-втіленням сукні Пе з третьої світлини
Elena та її повітряна красуня-листівка
Ще раз дякуємо усім учасникам, будемо раді бачити вас у наступному завданні СКРАПОФЕСТИВАЛЮ, яке стартує через декілька днів!



4 комментария:

  1. Девочки, спасибо вам большое, что отметили мою работу))) Очень и очень приятно!!! С нетерпением жду следующий этап))
    Девочки, всех поздравляю с ТОП-ом!

    ОтветитьУдалить
  2. Дівчатка вітаю!!!!Чудовий топ!!!!

    ОтветитьУдалить
  3. Спасибо большое, что отметили мою работу!! Очень приятно!! Жду следующее задание Скрапофестиваля!!

    ОтветитьУдалить
  4. Ой, девочки, дорогие! Спасибо большое! Я что-то так разволновалась, со мной редко такое случается :)) Побежала писать письмо!
    И с нетерпением жду продолжения!!

    ОтветитьУдалить