Menu

среда, 17 октября 2012 г.

Скрапофестиваль КІНОНАТХНЕННЯ №1


Привіт! Радо повідомляємо вам, що у нас стартує цикл нових завданнь. Це будуть завдання-натхнення пов`язані з кіно. Сьогодні ми пропонуємо надихнутися неймовірною Пенелопою Крус. А саме - сукнями, у яких красуня Пе, з`являлася на кінофестивалях. Відомо, що талановита іспанка - володарка "Оскару", найпрестижнішої премії у кіномистецтві. А в дитинстві їй і на гадку не спадало, що легендарний "Оскар" буде стояти у неї на поличці. Але вона завжди мріяла грати у кіно. Маленька Пе постійно дивилася фільми, і уявляла як би вона зіграла ту чи іншу роль. І вона грала, навіть коли гралася з друзями :) Давайте і ми пограємо! Уявіть, що робота, яку ви зробите за нашим натхненням, - теж потрапить на кіноскрапофестиваль! І виборюватиме свій СКРАПООСКАР серед інших шедеврів! 
 Отже ми розпочинаємо наш СКРАПОФЕСТИВАЛЬ! Аби ваша робота змогла взяти участь у ньому треба виконати декілька простих правил:
1. Оберіть одне з трьох, запропонованих нами фото, та зробіть роботу, надихнувшись вбранням та образом Пенелопи. Приймаються листівки, сторінки, обкладинки, блокноти та альтер-скрап.
2. У вашій роботі обов`язково має бути колір вбрання Пенелопи, з обраного вами фото. І також обов`язковий елемент.
  •  Для фото №1 це глоссі, або ж якийсь глянцевий елемент.
  •  Для фото №2 - напівперлинки чи рідкі перли. 
  • Для фото №3 - обов`язковий елемент стрази або шифон чи фатін.
Завдання триває до 31.10.2012
Переможець отримає подарунок від с крап-студії З Любов*ю та матиме змогу стати запрошеним дизайнером наступного завдання.

Привет! С радостью сообщаем вам, что у нас стартует цикл новых заданий. Это будут задания-вдохновения, связанные с кино. Сегодня мы предлагаем вдохновиться невероятной Пенелопой Крус. А именно - платьями, в которых красавица Пе, появлялась на кинофестивалях. Известно, что талантливый испанка - обладательница "Оскара", самой престижной премии в киноискусстве. А в детстве ей и в голову не приходило, что легендарный "Оскар" будет стоять у нее на полочке. Но она всегда мечтала играть в кино. Маленькая Пе постоянно смотрела фильмы и представляла как бы она сыграла ту или иную роль. И она играла, даже когда резвилась с друзьями :) Давайте и мы поиграем! Представьте, что работа, которую вы сделаете по нашему заданию-вдохновению, - тоже попадет на киноскрапофестиваль! И будет соревноваться за СКРАПООСКАР с другими шедеврами! Итак мы начинаем наш СКРАПОФЕСТИВАЛЬ! Чтобы ваша работа смогла принять участие в нем надо выполнить несколько простых правил:
1. Выберите одно из трех предложенных нами фото, и сделайте работу, вдохновившись нарядом и образом Пенелопы. Принимаются открытки, страницы, обложки, блокноты и альтер-скрап.
2. В вашей работе обязательно должен быть цвет наряда Пенелопы, из выбранного вами фото. И также обязательный элемент. 
  • Для фото № 1 это глосси, или же какой-то глянцевый элемент.
  •  Для фото № 2 - полужемчуг или жидкий жемчуг.
  •  Для фото № 3 - обязательный элемент стразы или шифон\фатин.     
Задание до 31.10.2012
А тепер фото:


Роботи ДК по фото №1:
Vilena Sky
 А тут ближче Глоссі:
Velana
На цьому фото краще видно блиск фонового пареру:

Роботи ДК по фото №2:
Povitrulya


Роботи ДК по фото №3:

Всі використані штампи є анонсом новинок скрап-студії З Любов"ю=)
З нетерпінням чекаємо ваших робіт!


6 комментариев:

  1. фантастичне завдання!!! дівчатка, ваші роботи просто неймовірні!! дякую за натхнення ;)

    ОтветитьУдалить
  2. Дякуємо))) Сподіваємось, що ви надихнетесь і створите не менш чудові роботи))

    ОтветитьУдалить
  3. Штампи з любов'ю, СПАСИБО, что вдохновляете!!!

    ОтветитьУдалить