Menu

среда, 6 июня 2012 г.

Завдання №14 + Відео МК от Ekaterina_Ko

Доброго ранку!
 Ми до вас із черговим завданням а також надихаючим тематичним відео МК від Ekaterina_Ko
Отож про умовизавдання №14 "Постаріли/Состарились":


Цього разу ми зістарюємо фон. Потрібно виготовити сторінку, листівку або ж будь-який інший скрап об'єкт в котрому основний папір затонований/зістарений чорнилами, фарбою, чайко чи кавою.  Оскільки ми говоримо не про тонування а про ЗІСТАРЕННЯ, тому  наголошуємо, що  листівки з кольоровим тонуванням брати участі у завданні не можуть. Підходть лише тонування брудними коричнево-оливковими кольорами.
Ознайомтесь із нашими правилами ТУТ.

 І ще раз про умови:
1) Листівка, сторінка або ж будь який скрап-об'єкт
2) Основний(фоновий)- найбільш помітний папір - затонований або зістарений жовтувато-коричнево-оливковими фарбами, чорнилами, чаєм-кавою... Роботи приймаються до 30 червня.

А ось і чудові творіння нашої команди:

Екатерина_Ко

 У меня получилась винтажная открытка. Фон - крашеная в кофе акварелька, кусочек бумажки Прима, пластиковая наклейка, кружево, тоже покрашено в кофе, чипборд скважина покрыт прозрачным кракелюром, цветочки, пуговицы и чудесный штамп :)

Та відео МК:







Бумага, состаренная кофе, скрап-бумага MF, тонированная дистресс чернилами Ranger Scattered Straw, штамп, брадс, пуговичка, гипсофилы Prima, дырокольные листики, х/б лента, сизаль, часы и птичка вырезаны из скрап-бумаги.


Папір ММЕ, зістарювала за допомогою ножиць і чорнила Distress Vintage Foto та Distress Cracle Paint . Мереживо, брадси, шнурок. Штамп від Скрап-студії з любо"ю "Кружляй у танці мрій"

Сделала винтажный блокнотик 15х15 для записи "перлов" своих малышей. Все листочки из офисной бумаги, состаренной в кофе, а также при помощи чернил Distress Vintage Photo и VersaFine Vintage sepia. Обложка затонирована чернилами и торец "заэмбоссила".

 Все листочки проштамповала разными штампиками из раздела Штампи Вензелі/Завитки, из набора  - 50 набір, машинка 61 малюнок. На обложке штамп-надпись "Вся справа в миті, вона визначає життя" .Подробные фото будут у меня в блоге.



   Матеріали: дизайнерський папір від BoBunny Timepiece Collection, папір зістарений в каві, цвяшки TimXoltz, чорнило Distress Vintage Photo, шнур, чіпборд ключ, ембосинг, штамп завиток з розділу вензелі-завитки #36.


6 комментариев:

  1. здорово! красивые работы!
    обещаю состарить на славу)

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Давай, Светочка - будем ждать))) Уверенна состаришь красивуще;)

      Удалить
  2. Дуже красиві роботи у ДК.Молодчинки!
    Дівчатка, в мене таке питання, я якраз зробила кулінарний блокнот із зістариними сторінками, і опублікувала його ввечірі 6 червня(в той же день, що і вийшло завдання), чи можу брати участь у вашому завданні?

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Лідочка, насправді ми б хотіли, щоб роботи виконувались для завдання, а не спершу робота а потім вже підбирались підходящі завдання. Нам було б це дуже приємно)) Проте враховуючи, що завдання дуже "загальне" думаю тогоденну роботу допустити ми можемо;)

      Удалить
  3. Этот комментарий был удален автором.

    ОтветитьУдалить
  4. Дякую за розуміння)))Просто вигадувати казки, що зробила його за один день, якось не годиться, бо пішло на нього часу ого-го.Постараюсь ще зробити щось спеціально для вашого завдання)))

    ОтветитьУдалить