Menu

пятница, 2 декабря 2011 г.

Завдання №5. Кулінарний блокнот для святкових страв

Завдання№5. Кулінарний блокнот для святкових трав 

Я нещодавно подумала собі, а як би класно було мати записник з рецептами, котрі я готувала на свята - щоб бачити, що готувала минулого року, що позаминулоого... щоб змогти пригадати рецепти і знати які варто готувати ще а які просто замінити=))) І прийшла мені ось така ідейка  створити кулінарну міні книжечку виключно для новорічно-різдвяних рецептиків=))) А згодом вирішила і вам запропонувати таку ідею:

Умови завдання №5: Виготовлення Кулінарного міні записника для страв новорічно-різдв*яної кухні з використанням будь-якого штампика (проте такого, щоб його було помітно!)=)) з 1.12 по 15.12

Для вашого натхнення, перегляньте роботи нашої команди дизайнерів:

Marusia

     Винтажный мини-блокнотик для записи "новогодних" рецептов. Размер 10х15 см, обложка - скрапбумага,  декупажная карта, кружево, цветок, дырокольный край обложки, все прошито на машинке.  Внутренние листы состарены кофе и скреплены машинной строчкой. Для оформления страничек блокнота использовала штампы:  "Штампи-малюнки №250", "Штампи-малюнки №245", "Вензели-завитки №8", "Вензели-завитки №19"


У меня получился простенький






Использовала: штампы ММЕ, ТН, полужемчуг, подвеска Снеговик, вырубка, шебби-лента, горячий эмбоссинг. Блокнот внутри проштампован. Сшит при помощи биндера.



3 комментария: