Menu

четверг, 8 сентября 2011 г.

Різдв'яно-Новорічні двомовні штампи

Привіт,
дорогі наші майстрині, любителі штампової творчості та читачі! Представляємо вам першу порцію Новорічних на Різдвяних штампів, котру ви можете знайти у розділі ФРАЗИ-СЛОВА клікнувши на це посилання. Штампи українською та російською мовами.

Це тільки початок нашої підготовки - попереду ще оновлення. І оскільки ми розробляємо штампики для вас- тому я буду дуже рада, коли в коментарях до цього посту ви залишите свої побажання, яких штампиків вам не вистачає і які штампи ви б хотіли використовувати до Різдва та Нового Року - текстові(можливо у вас будуть якісь побажання або ідеї стосовно конкретного тексту штампу), якісь малюнки? дякую, що заходите!
Творіть так, щоб тепла і любові ставало більше=))

5 комментариев:

  1. Вот здорово:)
    Хотелось бы снежинок разных размеров, ёлок новогодних.
    Надпись - С новым годом и Рождеством. Можно даже просто, без завитушек, на русском и на украинском.
    А ещё снеговика и оленью упряжку можно:)

    ОтветитьУдалить
  2. Марьяночка, какие Вы молодцы! Да, надписи С Новым годом!, С Рождеством!, Деда Мороза можно, Ангела, такого именно рождественского, снежинки, игрушки елочные, вообще что-нибудь из нашей национальной символики хотелось бы, надо еще подумать...

    ОтветитьУдалить
  3. підтримую дівчаток )) хотілось би ще до тієї краси простих штампів привітальних (тобто лише одні написи) і ще оленів...оленів...не бритих і не голених ))) а до них санчата з подарунками )))

    ОтветитьУдалить
  4. Поддерживаю! Ёлочку,снежинки и надпись в студию!!!:))))

    ОтветитьУдалить
  5. ще було б класно окремо бордюри - як в наступному пості ялиночки під написом, і ще таких же сніжинок - не більше сантиметру в висоту, класно б виглядало таке з ембосінгом!
    ну і сніжинок різного розміру

    ОтветитьУдалить