Menu

среда, 12 октября 2011 г.

Завдання №1. Подарунок Ангела

До завершення завдання цей пост завжди вгорі
Привіт, дорогі і талановиті наші майстрині.
Нарешті ми стартуємо перше завдання нашого блогу, під приємною назвою "Подарунок ангела"
Гортаючи сторінки скраперів від України до Америки, останніх два місяці я помітила активну підготовку до Різдва. О, як же це мудро!!!!! (у мене все завжди в останні моменти - залишилось 5 днів до свят і тут я порахувала, що листівок потрібно зробити не менше 20! - і як негативний наслідок: або листівки роблю мініатюрні, щоб не займало багато часу, або роблю меншу кількість і всім не вистачає... І, зауважте, це я говорю про подарунки для рідних-близьких.. А на свята за звичай ще й замовники-покупці не проти б придбати... І так шкода іноді буває, що в час, коли можна отримати насолоду від підготовки і навіть заробіток - я не встигаю нічого=(((І кожного року думаю - наступного разу почену готуватись ЗНААААЧНО раніше.)
Тож усі наші завдання 2011 року будуть присвячені підготовці то Різдвяних і Новорічних Свят.

Щодо завдання №1.
  • Вам необхідно використати у листівці, сторінці чи альбомі ангела(малюнок, штамп, вишивка...) Скрап-об*єкт повинен обов*язково бути Різдв*яно-Новорічної тематики.
  • Залишити посилання на вашу роботу в ІнЛінкз.
  • Приймати участь у інших завданнях з цією ж роботою не дозволяється. Нехай це буде особлива річ, а не мікс різноманітних завдань. Все ж хочеться, щоб надихало власне завдання, а вже потім можливість виграти приз чи бути запрошеним дизайнером.=) 12 жовтня ДК оголосить переможця. І Вже 13-го ми стартуємо нове завдання.
Приз: Штамп від Штампів з любов*ю

Для натхнення наша весела, творча і мега-талановита команда дизайнерів підготувала вам цілу серію ангельських листівок.


усі фото клікабельні...
У роботі використала акрилову фарбу, скрап папір, два види глітеру( білий і синій), ембосінг( біла пудра), штапик "Ангел"( штампи-малюнки №21) , штамп "Let it snow", червона стрічка, сніжинка і дзвіночок.
___________________________________

Листівка 10х15 см. Матеріали: скрап-папір, картон, штампи-малюнки №78, штампи-малюнки №81, штамп фрази-слова №126, штамп Вензелі-Завитки №19, штамп фрази-слова №252(тільки сніжинки), шеббі-стрічка, вощений шнур, брадс-сніжинка, стрази.
___________________________________



Матеріали: скрап - папір від Грушечки та K&C, штамп малюнок № 90, штамп фраза № 366, шеббі - стрічки, гудзик, вощений шнур, напівперлини.
___________________________________

Вот такая открыточка у меня получилась....



Использовала: диз. картон под основу, скрапбумагу, высечки-уголки, высечку овал, полубусины, ленту сиреневую, кружево, декор. булавки, штамп из серии фразы-слова № 365, штамп-рисунок №23, сиреневые пигментные чернила, глосси для надписи и ангелочка
___________________________________


Для своей открытки я использовала скрап-бумагу, которую тонировала дистресс-чернилавим walnut satin и сбрызнула спреем, штамп-ангелочек наштампован на той же бумаге, затонирован и по краю присыпан глитером, кружево, лента и брадс-снежинка.
___________________________________

Бумага из новогодних коллекций,натуральное кружево и вощеный шнур. Штампы рисунки 365 и фразы 23

Готуймося до свят разом!



9 комментариев:

  1. Які ви молодці! Ваше завдання порадувала, роботи надихають - ангелятка чудові :)

    ОтветитьУдалить
  2. Мар"яночка супер!!!! ВІтаю з першим чудовим завданням!!!! роботи справді надихають )))

    ОтветитьУдалить
  3. Гарні роботи)))Головне,що ДУШЕВНІ)))

    ОтветитьУдалить
  4. надзвичайно гарні роботи! такі проникливі! молодці!

    ОтветитьУдалить
  5. так нужно идти искать ангелочка

    ОтветитьУдалить
  6. Интересное задание, если времени хватит - обязательно поучаствую!
    Работы дизайнеров замечательные, больше всех открыточка Ленточки понравилась!

    ОтветитьУдалить
  7. Чудові роботи дизайнерів!!! Кожна особлива й дуже вишукана!!

    Обмеження щодо участі в інших завданнях не розумію. Що, якщо я робитиму листівку за чиїмось скетчем? Що, якщо я використаюся зображення ангела, яке купила в магазині цифрових штампів і захочу додати листівку до завдання того магазину також? Не бачу суперечливості в тому, аби брати участь у кількох завданнях.

    ОтветитьУдалить
  8. 12 жовтня ДК оголосить переможця. І Вже 13-го ми стартуємо нове завдання.

    Сегодня 14, не могу найти ни результатов, ни нового задания...Ещё не подводили итоги и не публиковали новое, или я что-то не так делаю, когда ищу?

    ОтветитьУдалить