воскресенье, 19 июня 2016 г.

Приветственный пост. Христя Полева.

Привіт дівчатка!

Невимовно тішусь нагоді познайомитись з вами! Звати мене Христя, я корінна львів'янка. Проживаю у Львові разом з моєю сім'єю, коханим чоловіком і двома донечками. Саме мої рідні люди надихають і підтримують мене найбільше. В скрап прийшла мабуть як і більшість з вас, пішовши в декрет :) Хоча з дитинства любила щось шити, в'язати, клеїти.. Та себе знайшла саме в скрапі. Листівки і альбоми - це те, що дозволяє мені відпочити від щоденних клопотів, помріяти, розслабитись, набратись нових сил..


Я не маю свого стилю, намагаюсь пробувати різні техніки, та все таки найбільше люблю КАС, люблю чистоту в листівках і поменше деталей. Поки відбирала кілька робіт для цієї статті, то зрозуміла, що останній рік я взагалі не використовую скрап папір для листівок, от чому його купка в мене не зменшується :) Люблю розмальовувати, мабуть це те що в мене з старшою дочкою спільне, олівці і фарби в нас не залежуються :)


Люблю паєтки і глітер, сентименти, особливо англійські (видно таки дається взнаки моя філологічна освіта) і заокруглені кути. Люблю простоту. Але тим не менше в мене вся шафа завалена на всяк випадок і шеббі-стрічками, і папером, і мікс-медійними пастами і ще всякими дуже корисними і цікавими речима для різних технік. Щоб не втомлювати вас, любі читачі, довгим текстом покажу вам свої улюблені листівки, які мабуть якнайкраще передають мій останній настрій в роботах.

Ці різдвяні кицьки мене так чарують, так нікому їх і не віддала, лежать в мене на столі і досі і тішать мене :)


Квіти, а особливо жовті, це взагалі окрема тема, краса неймовірна і її неможливо не використати на листівках




І улюблені штампики моїх дітей,  монстрики, які ідеально пасують до колекції монстриків з Сільпо :)


На цьому закінчу свою розповідь, сподіваюсь вам було цікаво. Зустіремось зовсім скоро!

Комментариев нет:

Отправить комментарий