Menu

вторник, 11 ноября 2014 г.

Невидимі діти - починаємо?



Привіт, дорогі наші,

Осінь закінчується, зима на носі, а це означає, що готуватись до новорічних чудес саме час.

Як і попередніми роками ми хочемо подарувати ці чудеса в першу чергу діткам, котрі позбавлені можливості повноцінно, мирно та радісно святкувати їх в рідних домівках.

Цього року плануємо відвезти подарунки дітям з районного інтернату - віддаленого від міста, не забезпеченого увагою та спонсорством влади... Діток там 128. Всі вони дітки шкільного віку - з першого по 11 клас. На сьогодні я чекаю списочку потреб від директорки, аби нам простіше було допомогти діткам. Проте вона хворіє і списочок затримується.

Та все ж ми свою роботу починаємо:

1) робимо листівочки і підписуємо їх. Це необхідно для того, аби дітки розуміли і бачили, що світ не є жорстоким і не всім до них байдуже. Вони вчитимуться, що любити і піклуватись навіть про незнайомців - це реально. Ми з вами поділимось любов'ю і вкладемо частинку доброї мудрості у їхнє виховання.

Тому підписуйте листівочки - універсально (Дорогий зайчику, квіточка, привіт, вітаю тебе, друже та ін....) і бажайте їм чогось теплого і щирого від себе. ВАЖЛИВО! Не підписуйте від імені Діда Мороза і НЕ бажайте, щоб Дід Мороз чи Снігурочка щось їм принесла - діток там немало і дорослих, свідомих... Нам буде незручно дарувати для них такі листівки, щоб вони відчували себе зовсім дітлахами... Нехай вони бачать, що всі ми - реальні люди, готові ділитись любов'ю.

2) Також готуйте фінанси))) Як тільки я отримаю список - викладу його на блозі і тоді ви зможете прикупити(якщо у вас буде така фінансова можливість) їм корисні подарунки.

ЦУКЕРКИ МИ НЕ ДАРУЄМО=))) Краще вже купити корисніші мандаринки=) Тому на солодощі не розраховуйте. В списочку будуть здебільшого канцелярські та гігієнічні товари.

В нашому місті Тернополі ми проводитимемо зустрічі та благодійні Майстер Класи, аби змогти назбирати для цих діток максимально практичні і повноцінні пакуночки.

Посилочки плануйте висилати максимум до середини грудня, оскільки на кінець грудня у нас плануються роди - а мені дуже кортить всім все встигнути попакувати і подарувати)))

Дані для відправки надсилатиму вам - бажаючим на пошту))) Тому запитуйте мене адресочок через електронну пошту scrapstudio.com.ua@gmail.com


Гарної святкової підготовки всім нам!



3 комментария:

  1. Я знову з вами :) Як раз планую починати новорічні листівочки.

    ОтветитьУдалить
  2. Обязательно присоединюсь к Вам!))) Отличный проект!) И еще пне по теме - Ваш блог просто волшебной красоты сейчас, столько света и тепла) здорово!

    ОтветитьУдалить