Menu

вторник, 9 октября 2012 г.

Результати Поєднання 2.

Привіт, дівчатка!
Розслабленість літа нарешті почала відходити і ми всі потихеньку повертаємося від відпочинків до звичних справ))) Дякуємо за ваші старання та роботи по завданні! Дякуємо тим, чиї роботи не підійшли за умовами - ви старались і надихались і створили чудові роботи. І нехай вони не прийняли участі в голосуванні, та вони були створені щоб порадувати серця майбутніх власників - а це прекрасно=)

Нагадуємо, що приймаючи участь у проекті "ПОЄДНАННЯ", ми вчимось творити МОНОХРОМНІ листівки по заданому кольорі та поєднувати їх з ОДНИМ елементом іншого кольору. Ми не створили це завдання(судячи з відгуків), щоб  показати якими нудними можуть бути монохромні листівки, а навпаки - спробувати перебрати свої скрап-матеріали та за допомогою поєднання яскравого елементу та монохромної листівки створити насичену та оригінальну роботу.
Перможцями "коричневого"завдання стали:
Коричневий+білий
коричневий+зелений
 коричневий+білий
 І пропонуємо усім трьом майстриням стати запрошеними дизайнерами нашого наступного завдання. Для отримання більш детальної інформації напишіть нам на scrapstudio@bigmir.net


  Теплої вам осені!

5 комментариев:

  1. АААААА я впервые в тройке, СПАСИБООО

    ОтветитьУдалить
  2. Поздравляю девочек!
    Красивые работы!

    ОтветитьУдалить
  3. Вот это да!... Не ожидала... Сказать приятно - это ничего не сказать! :))) Очень очень рада! Спасибо большое, девочки, за задание и возможность развиваться!!!

    ОтветитьУдалить
  4. Тра-та-та :-) Радості, немає меж :-) Дякую! Дуже приємно:-) Дякую за можливості! ;)

    ОтветитьУдалить
  5. Дівчатка, прийміть і мої вітання!:)

    ОтветитьУдалить