Menu

четверг, 10 мая 2012 г.

Інтерв'ю з дизайнерами скрап-студії / Интервью с дизайнерами скрап-студии №5

Продовжуємо знайомитись із дизайнерами нашої скрап-студії. І на цей раз  відповіді дає Canadiya:

Ну зарз я видам ;))))

Що таке Додекаэдр ???

Ггг це мабуть буде найбезглуздіше запитання :))) Але це перше що задала мені донька коли я попросила її допомогти придумати запитання!
Відповісти


О, це питаннячко на засипку??? Спочатку, прочитавши я навіть задумалася, що можливо якось логічно здогадаюся, що ж це може бути... Але, не  получилося. Знайти  відповідь на це запитання мені допоміг Гугл! А, куди ж без, нього! Тому, чесно признаюся, що я не знала,  що таке додекаедр! Тепер, знаю! Дякую!

Интересно как! А у меня и вопрос есть. Сегодня за праздничным столом завязался у нас разговор о жизни:)) Не буду вдаваться в подробности:)) Но возник вопрос: сколько людей считает, что жизнь - это зебра, только черные и белые полосы? А вы как думаете?
Відповісти

Юлія, дякую за запитаннячко. Оце, мабуть у вас дискусія була за столом. Знаєте, дуже багато людей звинувачують, цю гарну тварину в тому , що вона-Зебра, чорна у білу полоску, чи біла в чорну полоску! Я, вважаю, що кожен сам вирішує, якого кольору у нього життя! Тварина тут ні при чому! Це, проста закономірність, що після поганих подій приходять хороші, так наче чорне змінюється білим. Але, я насправді, ніколи не порівнювала свого життя із цими кольорами! Моє життя різне, і в ньому присутньо багато кольорів, адже моє життя веселкове! Якщо і є, проблеми, то не варто на них зациклюватися, потрібно їх долати і йти далі, і розфарбовувати своє жиия, всіма барвами веселки!
Дякую!

Девушки, о чём вы мечтаете больше, о маленьком чёрном или о большом белом платье?
Відповісти

Дуже люблю плаття! Чомусь, ніколи не мріяла ні  про маленьке чорне плаття ні про велике біле.
 У мене весільне плаття було кремового кольору... я чомусь у білій сукні, ну зовсім не виглядала, як наречена. 
Насправді дуже полюбляю коктельні сукні, вони універсальні і підходять для будь-яких подій! Маю декілька, як і кожна порядна жінка....

В мене таке запитання. Багато хто з нас має роботу, домашні справи і на скрап залишається час ввечері чи й уночі. І от, коли ви, цілий день потративши на різні справи, та поскрапивши нарешті вволю, лягаєте нарешті спати, в тепле ліжечко, і вже засинаєте, і в цей момент вам приходить в голову геніальна! скрапова ідея - ви встанете з ліжка, щоб хоча б її записати, а то й зреалізувати негайно?;)
Відповісти


Іринка, оце дуже таке життєве запитання, із підковиркою! Бо, я в основному скраплю після того, як закінчу всі хатні справи і вкладу всіх спати))) Знаєш, буває що і під час обіднього сну, свого синочка я можу щось зробити, але на це, йде більше часу, ніж я собі планую. Ідеї в мою світлу голову приходять, і доволі часто... але, щоб ось так, посеред ночі зриватися і йти скрапити... то такого не було! Бо, в моїй уяві, не тільки повинна вималюватися картинка, але вже і закінчений реультат роботи! Хоча, інколи і не все вдається реалізувати, бо це через поспіх! Оцей голод, до сркрапу не завжди йде мені на користь! Бо хочеться  все встигнути, спробувати, поєднати, показати...А, ні... я вже переконалася, що не потрібно поспішати, хоча не завжди це вдається!
Дивись, але ті ідеї, які виникають, я можу виношувати день, чи ніч, чи тиждень, місяць... але поки не зроблю... не заспокоюся!
Дякую!

Девочки, вам бывает стыдно за ваши открытки?))
Відповісти


Так, буває... А, чому ж ні!!! Я, знаю, що я скрапером не народилася... я цій справі зайнялася в декреті! Мене ніхто не вчив, я все сама пробувала, клеїла, різала! І, згадуючи свої  перші роботи, навіть стає не, те що соромно... а  смішно.  Адже, я тоді думала, що це красиво! Можливо через рік чи два і сьогоднішні мої роботи будуть здаватися смішними, і можливо, я буду їх соромитися... але це мої листівки, і це моя праця, і мій досвід! І, наразі, я цим пишаюся! 

чи були ви настільки незадоволені своєю щойно виготовленою листівкою, що аж хотілося її порвати?
Відповісти


Ні, у мене такого не було! І, маю надію, що не буде! Не розумію, взагалі нащо робити, щоб потім рвати...  Я, досить довго працюю над листівкою, у мене на це йде багато часу, я затрачаю свої сили, енергію, і головне, що я вкладаю в це свою душу... тому мені просто рука не підінметься таке зробити! 
Дякую!

Согласны ли вы с выражением "Незаменимых людей нет"?
Відповісти


Так, я згідна із цим! Незамінимих людей немає! Життя, йде по кругу, воно має циклічність... тому одні люди народжуються, інші помирають... життя триває... І, я завжди кажу, що є набагато кращі, і мудріші, і сильніші, і майстерніші, і.... і... і... є багато різних людей...... які можуть в один момент замінити тебе! Тим, паче у сучасному жорсткому і цинічному світі, це не проблема! Не, хочеться ідеалізувати, просто кажу, як думаю і відчуваю.
Дякую!

Какой момент в жизни Вы вспоминаете как самый светлый и радостный?
Відповісти


Наразі, це весілля і народження синочка! Це, найкращі світі і радісні миті, які дуже різко перевернули моє життя із ніг на голову) Багато змінилося від тоді, та я дуже щаслива дружина і мама!
Дякую!

Привіт дівчатка з ДК,і в мене знайшлось питаннячко для Вас)))))
Скажіть, чи важко бути дизайнером,наскільки це для Вас важливо,і чи буває таке що зробивши листівку для конкретного завдання хочеться її переробити,наскільки Ви самокритичні???
Відповісти


Привіт Іванка! Знаєш,  відколи я створила власний блог, завжди дивувалася, як це можна  все встигати...  Але я, завжди хотіла  стати...дизайнером... і далі хочу....
 Насправді, в дизайнестві є декілька складових, які дуже дисциплінують і виховують! Бо, дизайнером не важко бути, а дуже відповідально! Адже, на тебе дивляться, порівнюють, оцінюють, беруть приклад! Тому, для мене, це в першу чергу велика відповідальність... вчасно зробити роботу згідно вимог, і щоб було зі смаком, щоб люди дивлячись отримували задоволення і надихалися до створення нових  листівок! Дизайнерство, це розвиток! Відчуваю, по собі... що моя участь як дизайнера, додає мені і сили і енергії до створення нових робіт!
Дякую!

І ще,що найбільше Вас дратує в скрапі?
Відповісти


Мене дратує, те... що зявляється щоразу все більше і більше нових скрап-матеріалів: паперу, декору, квітів, штампів, стрічок, дироколів і всього решту добра... яке хочеться собі придбати... а не можу... От це,  і дратує мене, бо хочеться все і відразу...  Хомячок, що живе в мені скоро мене залишить голу і босу... ось так!
Дякую!


Всім дякую за чудові запитання! Цікаво було на них відповідати! Маю, надію, що вам цікаво читати) Дякую!

7 комментариев:

  1. Було цікаво)) Хомячки рулять)))

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Валічка, дякую! Так, хомячки, то страшна сила)

      Удалить
  2. Класно, цікаво, щиро, зараз буду читати про того звіра - додека.... :))

    ОтветитьУдалить
  3. Надюша,було цікаво почитати!!!! Дякую!

    ОтветитьУдалить
  4. Було цікаво читати :). Про дратування - у мене аналогічно, і не просто дратує, а бісить - тому ще процес бескінечеий :(. От знову нові ножі зявляються :). І ще - я, мабуть, непорядна жінка, бо коктельного плаття у мене нема :)))))))))))))))

    ОтветитьУдалить